25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Koripallomaajoukkue V Clubin viheriöillä

Folke Nyberg (vas.) tuomaroi, Tuukka Kotti ja lopullinen voittaja Gerald Lee (kumarassa) työn touhussa V Clubin harjoitusviheriöllä.

Folke

Liettuassa koripallo on kansallisurheilu ja kisakuume mitalipelien lähestyessä näkyy koko maassa. Suomen joukkueella on maanantaina mahdollisuus jatkaa historian kirjoittamista. Voitto Sloveniasta kello 15.30 käynnistyvässä ottelussa ( Nelonen Pro 1) veisi jo puolivälieriin.

Vilnan pohjoispuolella sijaitsevan The V Golf Club Le Meridienin suomalainen johtaja Folke Nyberg kutsui koko joukkueen valmentaja Henrik Dettmanin johdolla tutustumaan luksuskohteeseen, sen kenttään ja harjoitusalueisiin.

Koripallomaajoukkue tarttui rangella mailoihin ja piti lopuksi puttikisan finaaleineen.

”Pojilla on selvästi hyvän fysiikan ja pallosilmän kautta valmiuksia pelata myös golfia.Petteri Koposella ja kumppaneilla on taitoa myös pienemmän pallon lähettämisessä kohteeseensa”, aiemmin Kungsängenin kentällä Tukholmassa sekä Thaimaassa golfkenttiä johtanut Nyberg suitsutti tilaisuuden jälkeen.

Folke

Puttiviheriöllä käytiin huipentuma, jossa Gerald Lee Jr. kukisti tiukassa finaalissa Tuukka Kotin upottamalla yhdeksänmetrisen,erittäin kaltevan ja vaikean putin. Hän sai palkinnokseen kahden hengen viikonloppupaketin Vanajanlinnaan.

Teemu Tyry

The V Club, Vilna

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje