18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kenttäkuulumiset: Tawast Golf

Tawastissa ei ole kuuraisina päivinä asiaa kentällä, mutta muuten pelit jatkuvat lumipeitteen tuloon saakka.

Vastasiko päättynyt kausi odotuksianne, Tawast Golf & Country Club Oy:n toimitusjohtaja Lauri Manninen?

Kausi ylitti odotukset kaikin puolin. Kenttä ja varsinkin griinit olivat heti keväällä hyvässä kunnossa, joten tämä näkyi myös pelaajamäärissä. Kilpailut ja erilaiset tapahtumat lisäsivät myös suosiotaan, eli kesä oli suotuisa niin seuralle kuin osakeyhtiöllekin. Rekisteröityjä kierroksia kertyi kauden aikana hieman yli 31 500 kpl, rikoimme viime vuonna tehdyn ennätyksen 2500 kierroksella. Kuinka paljon teillä kävi greenfee-pelaajia ja riittikö yritystapahtumia?

Kassalla rahalla maksavia greenfee-pelaajia kävi kentällä vähän alle 3000. Määrä on hieman edellisvuotta suurempi. Yritystapahtumia oli muutama enemmän kuin edellisenä kesänä. Tawast Golfissa järjestetään tapahtumia varsin maltillisesti, ja myös vastaisuudessa tilanne tulee pysymään samansuuntaisena. Näin varsinkin parhaat lähtöajat saadaan osakkaiden ja jäsenten käyttöön. Millainen oli aina niin paljon keskustelua herättävä kentän kunto?

Kentän kunto oli mainio koko alkukesän, mutta meidän griininurmelle (kylänurmikka) tyypillinen kunnon notkahdus tapahtui heinäkuun lopulla. Tehokkailla hoitomenetelmillä griinit saatiin kuitenkin takaisin hyvälle tasolle muutamassa viikossa. Tawast Golfin viime vuonna lukkoon lyöty kentän perusparannusprojekti on tietomme mukaan edennyt toteutusvaiheeseen. Mitä sille kuuluu?

Kentän perusparannus etenee hyvin. Myöhäinen syksy on mahdollistanut joidenkin töiden aikataulun aikaistamisen. Myös tämän syksyn töiden urakoitsijan tekemän työn laatu on ylittänyt odotuksemme, ja olemme voineet hyvillä mielin nopeuttaa aikataulua. Parhaillaan teemme töitä, jotka oli alun perin tarkoitus tehdä vasta vuoden päästä. Kahden suuremman griiniremontin jälkeen on korjaamisen pääpaino siirtynyt lyöntipaikoille. Kaikki korjatut lyöntipaikat päällystetään siirtonurmella, joten niiden pitäisi olla pelikunnossa jo varsin varhain keväällä.

Tawast

Tawast Golfissa aiotaan panostaa jatkossakin seura- ja klubitoimintaan.

Toteutettiinko seura- tai jäsentoiminnassanne kaudella 2011 joitain uusia ideoita? Järjestimme päättyneellä kaudella joitakin uusia kilpailuja ja tapahtumia. Jatkossa pyrimme lisäämään erilaisia tapahtumia klubilla, jotta klubi- ja seuratoiminta säilyttävät elinvoimaisuutensa myös tulevaisuudessa. Toimme lisäksi tälle vuodelle ns. osakkaan kortin, jolla osakas saa etuja niin klubilla kuin meidän yhteistyökumppaneidemme palveluista. Esimerkiksi osakkaat saivat tuoda vieraita puoleen hintaan ja osakkaille oli tarjolla ilmaisia valmennustunteja jne. Nämä uudet edut saivat hyvän vastaanoton ja etuja tullaan kehittämään entisestään ensi kaudelle.

Kelit ovat jo viilenemään päin, mutta pelataanko teillä vielä? Lämpötila oli yöllä reilusti pakkasen puolella, joten tänään (21.11.) kenttä pysyy kiinni. Meillä on parhaillaan käytössä kaksi talvigriiniä, mutta muuten pelaamme säävarauksella kesäviheriöille. Kokonaan talvigriineille siirtyminen voi tosin olla jo lähellä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje