23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]

Joukkueiden Suomen mestareiksi NGK ja AGK

NGK: n Juha Kolari

Nurmijäven Golfklubi voitti joukkueiden Suomen mestaruuden viikonloppuna Harjattulassa. NGK:n joukkueessa pelasivat Mikael Jämsä, Ossi Mikkola, Henri Satama ja Juha Kolari. Voitto tuli lopulta selvällä 7 lyönnin erolla viimevuotista mestaruuttaan puolustaneeseen Aura Golfiin. Pronssiset mitalit kilpailusta saivat Helsingin Golfklubin joukkueen jäsenet. Mitalijoukkueet olivat ainoat lopputuloksissa alle parin pelanneet NGK -15, AG -8 ja HGK -2. Eroa seuraaviin kertyi melkoisesti, neljänneksi sijoittuneen TG:n yhteistulos oli +8. Minna Vuorenpää ja Maija Korpi veivät mestaruuden Aulangon Golfklubille ylivoimaiseen tyyliin. Espoon Golfseura otti hopeaa 14 lyöntiä AGK:lle hävinneenä. Pronssista käytiin todella tasainen taisto ja mitalit laitettiin lopulta Kankaisten golfin naisten kaulaan.