14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Janne Marvailasta Golfliiton huippu-urheilupäällikkö

Suomen Golfliiton hallitus päätti liiton organisaation uudistamisesta toiminnanjohtaja Petri Peltoniemen esityksen mukaisesti. Vuoteen 2020 saakka laadittua Suomen Golfin Strategiaa lähdetään liiton osalta toteuttamaan jakamalla liiton organisaatio kolmeen päätoimialaan: Talous ja hallinto, seurapalvelut sekä huippu-urheilu.

Tässä yhteydessä huippu-urheilun toimialan vetäjäksi on pestattu LitM Janne Marvaila. Uudessa toimessaan Marvaila aloittaa 1.8.2010 ja saa heti alkajaisiksi tehtäväkseen suunnitella ja rakentaa Golfliiton uuden organisaation huippu-urheilun osalta yhdessä kilpaurheilusta nykyisin vastaavan henkilöstön ja valmentajien kanssa.

Marvaila on tullut suomalaisille tutuksi talviurheilun puolelta. Hänellä on kokemusta vastaavan organisaation rakentamisesta ja johtamisesta mäkihypyn ja yhdistetyn saralta. Aivan vieraaseen ympäristöön talviurheilun asiantuntija ei ole siirtymässä, sillä Marvaila on toiminut aiemmin Golfliitossa valmennuspäällikkönä vuosina 1995-1998.

Marvaila joutui jättämään tehtävänsä Hiihtoliitossa vuonna 2008, jolloin mäkihypyn ja yhdistetyn lajijohtajan toimi lakkautettiin. Tämän jälkeen hän toimi Nuoren Suomen omatoimista harjoittelua lisäävän hankkeen vetäjänä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje