5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hartolassa järjestetään golfalan ostopäivät

Hartolan kauppiaspäivillä mailoja testaillaan mm. simulaattorin avulla.

Hartolan

Kuluva pelikausi ei ole ehtinyt edes päättyä, kun golfalan maahantuojat ja kauppiaat jo hierovat kauppoja vuoden 2011 uutuustuotteista. Jälleenmyyjänä toimiva Mika Osmo järkeili, että on taloudellisempaa järjestää kauppiaspäivät jolloin maahantuoat ja kauppiaat saavat samalla kertaa suurimman osan haluamistaan kontakteista.

”Kaikilta osapuolilta säästyy varsin paljon aikaa ja polttoainetta, varsin monilla aloilla kauppiaspäivillä on jo pitkät perinteet. Hartola on pieni kylä, mutta sijainniltaan silti varsin keskeinen, muiden toimiensa ohessa Hartola Linna-hotellia pyörittävä Osmo perustelee paikanvalintaa.

”Näytteilleasettajia on 24, näiden edustamien tuotemerkkien määrä on luonnollisesti suurempi. Kauppiaiden määrä lasketaan sadoissa. Hotellille tämä ajankohta on hiljaista aikaa, joten saamme tapahtuman hyvin organisoitua”.

Hartolan Linna-hotellissa on lähes 800 m2 sali jossa tapahtuma pidetään. Paikalla on myös Sport-Coach GPS Golf Simulaattori, joka mahdollistaa tuotteiden kokeilun sisätiloissa. Säiden salliessa tuotteita kokeillaan myös Hartola Golfin rangella sekä kentällä.

Mika Osmo on pyörittänyt jo kolmen vuoden ajan Hartoassa pro-shop toiminnan lisäksi caddiemaster-palveluita sekä ravintolaa. Golf Digestin vuoden 2009 äänestyksessä sekä ravintolatoiminta että caddiemaster-palvelut nousivat listoilla kymmenen ensimmäisen joukkoon.

”Synergiaa on paljon kun on nuo kolme keskeistä ydintoimintaa saman palveluntuottajan tekeminä. Hartolan kentän pelaajamäärät laskivat päättyvällä kaudella noin seitsemän prosenttia. Vähennys tuli vieraspelaamisen määrän laskusta. Omat pelaavat saman määrän kuin aiemmin. Siitä täytyy olla iloinen, että tälläkin yhtälöllä meidän myyntimme oli edellisvuoden tasolla”.

Golfalan Kauppiaiden Ostopäivät 2010 12.-14.10. Hartolan Linna-hotellissa.

Mukana tapahtumassa mm:

Mizuno, Cobra – Puma, Glenmuir , Bridgestone, Adams Golf, RIFE-putterit , Cleveland, Golf Coat, Sun Mountain, MD-Golf, Cutter & Buck, Copenhagen, Backtee, GO, HIPPO, VEGA, Funk Factory, LOBSTER, dixon earth, sports coach, CROSS,RAM, Daily sport, SeeMore, Cadywell, Stuburt, Oozone, Burton & Datrek, Slazenger, Reload, Lanner, Silverline, Golf Buddy, Lambda, Kasco, Grip Master…

Hotelliyrittäjä,ravintoloitsija,

Lisätietoja tapahtumasta, pelaamisesta ja majoituksesta saat Linna-hotellista, p. 03 874 7417 tai myynti@linnahotelli.fi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje