9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpisteen 10-vuotisjuhlat

Televisiosta tuttu Alex Nurmi loihti herkkuja juhlavieraille.

Golfpisteen tiloissa juhlittiin keskiviikkona monesta syystä; sivusto täyttää pyöreitä tänä vuonna, yrityksellä on uudet toimitilat ja Golf Digest on saatu menestyksekkäästi markkinoille. Yli 100 juhlavierasta kuuli myös tuoreeltaan Suomen laajimman kenttärankingin tulokset. Aina on syytä kunnon juhliin. Tällä kertaa juhlimisen aiheita oli monta. Tästä syystä Golfpiste kutsui uusiin Espoon Suomenojalla sijaitseviin tiloihinsa tärkeimmät sidosryhmänsä. Isäntien (Sami Markkanen, Jani Anteroinen, Teemu Tyry, Mats Stenvall, Juha Tuukkanen ja Kimmo Ekroth) ja emännän (Laura Grönqvist) iloksi tupa oli täynnä. Golfpisteen uudet tilat testattiin yli 100 päisellä juhlaporukalla. Ohjelmanumeroista tärkein oli Golf Digest kenttärankingin tulosten julkistaminen. Tämä kiinnostikin erityisesti kenttien edustajia, jotka odottivat malttamattomana miten oma kenttä on pärjännyt. Rankingissa arvioitiin myös klubiravintoloita sekä caddiemaster-palveluiden tasoa. Kunkin sarjan voittaja palkittiin Golf Digestin virallisella kunniakirjalla. Asiantuntijaraadin valinta Suomen parhaaksi kentäksi oli Kytäjän South-East. Se voitti myös yleisöäänestyksen. Toiseksi tuli Vanajanlinna ja kolmanneksi Kytäjän North-West. Kytäjän toimitusjohtaja Jari Hakkarainen (toinen vas.) sekä kenttämestarit Kimmo Keihäskoski ja Kai Kurikka saavat Golf Digestin toimituspäällikkö Laura Grönqvistiltä onnitteluhalaukset.

Golfklubien paras ravintola löytyy asiantuntijaraadin mielestä Vanajanlinnasta. Keittiömestari Mika Jokelan puolesta palkinnon vastaanotti markkinointijohtaja Mika Walkamo. Vanajanlinnan ravintola on saanut laajasti kehuja. Päätoimittaja teemu tyry (oik.) luovutti ykköspalkinnon myyntijohtaja Pekka Alliselle (vas.) ja markkinointijohtaja Mika Walkamolle. Parhaasta caddiemaster-palvelusta palkittiin Hirsala Golf. Palkinnon vastaanotti palvelupäällikkö Astrid Venäläinen yhdessä caddiemastereiden kanssa. Astrid Venäläinen, Marie Rosqvist sekä Cecilia Salin edustivat Hirsala golfia parhaan caddiemaster-palvelun palkinnassa.

Juhlien tarjoilusta vastasi tv-kokki Alex Nurmi. Herkullisten gourmet-palojen lisäksi kehuja keräsi suklaaputous, jossa pystyi dippaamaan hedelmänpaloja, mansikoita ja vaahtokarkkeja suklaakastikkeeseen. Kenttärankingin julkistamisen yhteydessä vieraille jaettiin Golf Digestin kakkosnumeron lämpimäiset. Moni avasi lehden välittömästi ja etsi oman kotikenttänsä listalta. Uusi lehti sai välittömästi kehuja ja kiitosta. Tuoretta Golf Digestia ja siinä julkistettua kenttärankingia odotettiin ja luettiin innokkaasti. Juhlissa oli mukana myös Minea Blomqvist sekä tämän ja Golf Digest Akatemian valmentaja Timo Rauhala. Minea kertoi lähtevänsä ensi viikolla Espanjan aurinkorannikolle harjoitusleirille. Samaan paikkaan kokoontuu Timo Rauhalan johdolla muitakin suomalaisammattilaisia, mm. Mikko Ilonen ja Roope Kakko. Kaiken kaikkiaan Golfpisteen juhlat onnistuivat erinomaisesti. Golfalan ihmiset vaikuttavat olevan ”yhtä samaa perhettä”, joten iloinen puheensorina täytti helposti tilan. Ja aihekin oli kutakuinkin yksi ja sama – golf. Kiitos kaikille osallistujille. Golfpisteen väki

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje