11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfmessuilla riittää nähtävää

Taylor Maden R 11 mailasta on ennustettu kauden 2011 suurinta hittiä ympäri maailman © Getty Images

Golfreseptin

Golfmessuja järjestävä Golfreseptin Markku Nord on selkeästi luottavainen ja innoissaan tapahtuman lähestyessä.Paketti on kattausta vailla valmis, paperilla projekti näyttää erinomaiselta.

”Messuilla on ennätysmäärä näytteilleasettajia. Pasilaan voi tulla haistelemaan sitä, mitä koti-ja ulkomaiset kohteet tarjoavat, katselemaan välineita ja saamaan vinkkejä sekä opetusta. Selvä trendi on se, että nykyään golfmessuilla on entistä enemmän suoraa myyntiä, ajat jolloin pelkästään maahantuojat olivat esittelemässä tuotteita ovat takanapäin, kertoo Nord.

Mailafittausta sekä edullisia tarjouksia

Taylor

Välinepuolella kauden uutuudet ovat ensiesittelyssä ja rangella kokeiltavana. Välinekauppiaista Peltomäki Golfilla ja GolfBalancelle on ammattitaitoinen henkilökuntansa myös tekemässä ”mailafittauksia” halukkaille.

Uutuusdraiverit nousevat jälleen lyödyimpien listalla kärkeen, näistä Toureilla menestystä niittäneet Taylor Maden F11 ja Titleistin 910 D2/D3 ovat ennakkoon mielenkiintoisimmat.

Osastoilla tehdään kauppaa, eikä pelkästään uutuustuotteilla. Aiempina vuosina suosituksi noussut Golfstore on jälleen avoinna ja vetää varmasti väkeä edullisten hintojensa johdosta.

Titleistin

”Huomionarvoista on sekin, että hyvätasoisia ja miehitettyjä puttiviheriöitä on messuilla useampia.Yksi selkeä tavoite on saada myös lajista vasta kiinnostuneita koukutettua mukaan.Kisoihin voi osallistua, tai niitä voi seurata monessa eri kohteessa”, Nord evästää.

Golfsimulaattoreille on oma osastonsa, samoin kotimaisille kentille joista toimintaansa ja tarjouksiaan ovat esittelemässä mm. Nordcenter, Tapiola Golf, Nurmijärvi, Vihti, Hiekkaharju, Kotojärvi, Vanajanlinna sekä Puula Golf.

Golf Destinations osasto pysäyttää

Costa

Erityisen paljon Nord odottaa uuteen kuosiin laitetulta matkailuosastolta joka on saanut nimekseen Golf Destinations. ”Tämän rakentuminen näin isoksi oli positiivinen ylllätys. Kohteita on yhtensä 20 eri maasta. Useissa tapauksissa vielä niin, että saman näytteilleasettajan standiltä löytyy kattavasti koko alueen tarjonta”.

Kaukokohteista esillä ovat Etelä-Afrikka, Mauritius, Dominikaaninen Tasavalta sekä Thaimaa. ”Vaihtoehtoja on niin paljon, että tällä osastolla pyörähtämiseen kannattaa varata aikaa, vieheitä on vedessä melkoisesti. Uskon, että varsinkin Skotlanti josta ovat näkyvästi esillä St.Andrews ja Kingsbarns tulevat pysäyttämään kulkijoita. Viron kentät kertovat tarjonnastaan yhteisosastolla, Puola ja Tsekki ovat myös kohteita jotka kiinnostavat varmasti messukävijöitä”, Nord lyö lisää löylyä kiukaalle .

Kotimaisista matkanjärjestäjistä mukana ovat Aurinkomatkat, Detur, Event Travel sekä Golfresepti.

Korhonen ja Samooja lyövät alkutahdit Golf Digest Areenalla

Kalle

Golfpisteen ja Golf Digestin osastolla tapahtuu koko viikonlopun ajan. Lähipeliradalla kilpaillaan aamusta iltaan. Uutuutena on se, että kisat on jaksotettu kuuden eri yhteistyökumppanin mukaan nimettyihin omiin kilpailuihinsa joissa kaikissa on hienot palkinnot.

Perjantaina kello 14.00 kenttäennätyksen kimppuun käyvät omassa haasteottelussaan Mikko Korhonen ja Kalle Samooja. Lauantaina kello 15.00 on varsinainen tähtien kisa, jossa menestystä tavoittelee mm. Albert ”Hippu” Eckhardt joka voitti kaudella 2010 European Young Mastersin sekä pelasi juniorien Ryder Cupissa.

Mika

Osastolla on myös tarjolla korkeatasoista opetusta.Mika Piltz pitää opetusklinikoitaan lauantaina ( 13.30) ja sunnuntaina (12.00). Jyry Peltomäen aiheena on kolmena päivänä pidettäivssä tietoiskuissa puttipeli. Harold Swashin koulutuksessa käynyt Peltomäki uskoo, että lähes kaikki harrastajat voivat parantaa huomattavasti tulostaan pelkästään puttipeliinsä panostamalla.

Vauhtia, ryminää, mutta myös opetuksellisen aspektin Golf Digestin lavalle tuo Euroopan Tourin pituuslyönnissä voittanut Janos Uotila jonka show on uudistunut aiemmista vuosista.

”Tavoitteemme messuilla on olla lähellä kohderyhmiämme, myydä mainion lehtemme vuosikertoja ja Golfpisteen etukortteja. Esittelemme myös kauden 2011 Golf Tourit joissa olemme yhteistyökumppaniemme kanssa mukana. Tourien määrä on entisestään kasvanut. Kokonaispaketti on tältä osin varsin hyvä ja kattava, kaudesta 2011 tulee toivottavasti koko alalla edellistä vilkkaampi”, toivoo Golfpisteen toimitusjohtaja Sami Markkanen.

Golf Digestin kauden 2011 toinen numero ilmestyy messuviikolla. Kannessa komeilee maailmanlistan tuore ykkönen Martin Kaymer joka antoi lehdellemme haastattelun. Muita aiheita ovat mm. Hot List, kauden 2011 tuoteuutuudet (raudat, wedget, putterit), matkailukohteena on Skåne. Opetusosioissa maailman parhaat valmentajat ja pelaajat Tom Watsonin johdolla jakavat oppejaan.

Golf

GoExpo messut Helsingin Messukeskuksessa11-13.3.2011 -Golfosastolla yhteensä 72 näytteilleasettajaa -Golf Digest Areenalla kuusi erillistä kilpailua perjantaista sunnuntaihin -Opetuksesta ja viihteestä Areenalla vastaavat Mika Piltz, Jyry Peltomäki sekä Janos Uotila -Gólf Destinations alueella osastoja 20 eri maasta -Suuri Demorange alue jossa myös mahdollisuus mailafittaukseen -Useita puttialuieta joissa kilpailuja ja ohjausta -Samalla lipulla pääsee myös Fillari.Kunto,Retki,Kalastus ja Metsästys tapahtumiin www.goexpo.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)