18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfliitto valitsi Susamurun

Suomen Golfliiton puheenjohtaja Antti Peltoniemi jakaa ajatuksiaan jatkossa Susamurun tuottamassa lehdessä.

Suomen

Finnish Golf Consulting Oy:n kustantaman Suomen Golflehden ja www.golf.fi sivuston sisällöntuottajaksi on 1.1.2012 alkaen valittu Susamuru Oy. Sopimus on muodoltaan 2+2 vuotta. Samalla lehden päätoimittajana aloittaa FT Kalle Virtapohja. Virtapohja siirtyy Suomen Golfliiton viestintäjohtajaksi Turun Sanomien urheilutoimituksen päällikön tehtävistä lokakuun alussa. Suomen Golflehti on Lehti on golfliiton jäsenlehti. Sitä painetaan noin 100.000 ja se ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

”Suomen Golflehti on yksi arvostetuimmista ja kiinnostavimmista harrastelehdistä Suomessa, mikä näkyi hyvin saamistamme useista erinomaisista esityksistä kesällä järjestetyssä tarjouskilpailussa. Suomen Golfliitolla ja Finnish Golf Consultingilla oli valintaa tehtäessä positiivinen ongelma valita hyvistä ehdotuksista paras. Susamuru vakuutti meidät halullaan ja kyvyllään kehittää jo nyt erinomaista lehteä entistä laadukkaammaksi ja kiinnostavammaksi. Lisäksi uskomme, että Susamurun vahva osaaminen tv-tuotannoissa tuo meille paljon lisämahdollisuuksia golfin viestinnässä jatkossa”, kertoo Suomen Golfliiton toiminnanjohtaja Petri Peltoniemi. ”Golfin suosio on kasvanut Suomessa tasaisesti vuosi vuodelta. Lehden tärkeimpiä tehtäviä on palvella laaja-alaisesti harrastajien kasvavaa joukkoa”, lehden tuleva päätoimittaja Kalle Virtapohja sanoo. ”Kilpagolfin osalta uudet haasteet liittyvät siihen, että golf palaa kesäolympiakisojen ohjelmaan Rio de Janeiron kisoissa 2016. Amatööritasolla Suomen parhaiden naispelaajien tähtäin on Aura Golfissa vuonna 2013 järjestettävissä EM-kisoissa. Golflehti ja golf.fi seuraavat tarkasti suomalaisten huippupelaajien valmistautumista arvokisoihin”, Virtapohja kertoo. Läpimurto Susamurulle Susamurun toimitusjohtaja Kari Voutila pitää alkavaa yhteistyötä merkittävänä läpimurtona yhtiölle. ”Susamuru tekee jo Suomen suurinta ratsastusalan lehteä Hipposta. Monikanavaisesta sisällöntuotannosta meillä on kokemusta esimerkiksi juniori.fi-sivuston yhteydessä. Golflehden ja golf.fi-sivuston tekeminen sopiikin portfolioomme erinomaisesti.” KalleAlkuvuodesta ruotsalainen mediayhtiö Forma Contract osti enemmistön Susamurusta. Samalla Susamuru aloitti yhteistyön Forman tytäryhtiön OTW Median kanssa, joka on Ruotsin johtavia kustannustaloja, ja vastasi Ruotsin golfliiton jäsenlehden Svensk Golf’in uudistuksesta muutama vuosi sitten. ”Tämä on meille erinomainen tilaisuus tuoda OTW:n osaamista Suomeen. Susamurun tavoitteena on kasvaa merkittäväksi tekijäksi niin asiakaslehtien kuin digitaalisen sisällön tuottajana”, Voutila jatkaa. Susamuru aloittaa yhteistyön myös toisen emoyhtiönsä tyttären Forma Publishingin kanssa, joka vastaa jatkossa Golflehden mediamyynnistä. ”Goflehti täydentää hienosti mediamyyntiämme. Olen vakuuttunut, että pystymme tarjoamaan lehtiuudistuksen myötä ilmoittajille entistä parempaa mediaa”, toteaa Forma Publishing Oy:n toimitusjohtaja Eve Vaasmaa.

Golflehden sisällöntuottajana on toiminut vuodesta 1987 Viestintä Tarmio.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

    Kari Halme says:

    Tuottajan vaihto nostaa odotuksia. Golflehden sisältö on ottanut 1-6 pataan GolfDigestiltä siitä lähtien kun tämän Suomi-versio tuli markkinoille. Golflehden viime vuosien ärsyttävämpiä artikkeleja on ollut orkesterinjohtaja Riku Niemen haastattelu, tarinaa golffista oli yhden kappaleen verran.