27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfliiton liittokokous valitsi uusia kasvoja hallitukseen

Syksyn liittokokous eteni sujuvasti ja positiivisessa hengessä. Kuva: Suomen Golfliitto

Pienestä alijäämästä huolimatta Golfliiton taloustilanne säilyy vakaana.

Golfliiton syksyn liittokokous pidettiin lauantaina Kuopiossa. Mukana oli 51 seuraa, joista 19 paikalla ja 32 etäyhteydellä.

Golfliiton puheenjohtaja Antti Tiitola avasi kokouksen kertaamalla mennyttä vuotta Golfliiton ja Suomi Golfin onnistumisten näkökulmasta. Ensimmäisen puheenjohtajavuoden tullessa pian täyteen, esitteli Tiitola myös katsauksen keväällä nostamiinsa teemoihin ja niiden etenemiseen. Tulevana vuonna edessä on Suomi Golfin strategian päivittäminen ja siirtyminen rullaavaan malliin. Prosessi valmistui jo tänä vuonna kilpaurheilun osalta.

”Haluan kiittää kaikkia Suomi Golfin parissa toimijoita. Joukkoon mahtuu erilaisia mielipiteitä ja näkemyksiä, mutta yhdessä keskustellen kykenemme kehittämään toimialaa rohkeasti ja eteenpäin katsoen”, puheenjohtaja Tiitola summasi.

Toiminnanjohtaja Juha Korhonen esitteli Golfliiton toimintasuunnitelman, jossa ensi vuoden painopisteitä ovat elinvoiman turvaaminen, digitaalisuus sekä viestintä ja vaikuttaminen. Luonnollisesti painoarvoa on myös Pariisin olympiagolfilla.

Ensi vuoden budjetti tasapainossa

Talouspäällikkö Teemu Savolainen esitteli budjetin ja sen tärkeimmät huomiot. Inflaatiotilanne on vaikuttanut liiton toimintaan, ja vaatinut sopeuttamista. Pienestä alijäämästä huolimatta Golfliiton taloustilanne säilyy vakaana. Vuoden 2024 budjetti on tasapainossa. Sen tuotot ja kulut pienenevät kokonaisuudessaan edellisvuosiin verrattuna LET-kilpailun poisjäännin takia. Budjettipainotukset säilyvät digitalisaatiossa kärkenään Suomi Golf ID -projekti, viestinnässä ja markkinoinnissa sekä lajin aloittamisessa.

Päätösasioina esityslistalla olleet sääntöjen muutosehdotukset hyväksyttiin. Jatkossa hallituksen varajäseniä ei enää valita. Myös puheenjohtajan ja hallituksen vaaliin ilmoittautumiselle asetetaan jatkossa määräpäivä, jotta prosessin tasapuolisuus voidaan varmistaa ja valintatoimikunnan työtä ei sivuuteta.

Siren ja Haapamäki uusina jäseninä liiton hallitukseen

Uusiksi Golfliiton hallituksen jäseniksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Aki Siren (Eerikkala Golf) Itä-Suomesta ja Sami Haapamäki (Jyväs-Golf) Keski-Suomesta. Minna Nenonen (Alastaro Golf) ja Janne Pelkonen (Pickala Golf Club) valittiin jatkamaan hallituksessa seuraavat kaksi vuotta.

Puheenjohtaja Antti Tiitolan (Master Golf Club) ja hallituksen jäsenten Marko Leiviskän (Oulun Golfkerho), Saara Vahvaselän (Espoo Ringside Golf) ja Esko Heikkisen (Vaasan Golf) toimintakausi jatkuu.

Kaikkiaan syksyn liittokokous eteni sujuvasti ja positiivisessa hengessä. Liittokokous hyväksyi Golfliiton toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2024.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje