27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfliiton hallitus muutti esitystään liittovaltuustolle

Asiaa tutkineen työryhmän raportista syyskuussa golfyhteisön sisältä saadun palautteen ja julkisen keskustelun myötä hallitus teki lokakuussa liittovaltuustolle esityksen, joka sisälsi niin päätösehdotuksia kuin myös listan suosituksista golfyhteisöille.

Tavoitteena niin työryhmän raportissa kuin hallituksen esityksessäkin on ollut turvata jatkossakin aktiiviharrastajien asema ja edelleen mahdollistaa tulevien kenttähankkeiden rahoituspohja. Samalla huomioidaan, että yhä kasvava määrä pelaajia harrastaa lajia satunnaisesti ja myös heille pitää voida turvata mahdollisuus pelata golfia, vaikka vain muutamia kertoja vuodessa.

Kilpailuviraston aloitettua tutkimukset, joissa selvitetään, onko Suomen Golfliitto osallistunut kilpailunrajoituslain 4§:n mukaisiin kiellettyihin menettelyihin golfpelioikeuksien markkinoilla, päätti Golfliiton hallitus muuttaa esityksiään liittovaltuustolle.

Hallitus esittää liittovaltuustolle päätettäväksi Green Card -järjestelmän uudistamisen ja kahden erillisen jäsen- ja tasoituskortin käyttöönottoa kaudesta 2011 alkaen (virallinen tasoituskortti tasoituksilla 36 tai sen alle pelaaville ja seuratasoituskortti tasoituksilla 37-54 pelaaville).

Lisäksi Golfliitto suosittelee golfyhteisöille vieraspelaamisen tasoitusrajaksi pääsääntöisesti hcp 36 tai parempi. Golfliitto suosittelee myös, että golfyhteisöt huomioivat kanta-asiakkaansa entistä paremmin. Muut aiemmin liittovaltuustolle esitetyt päätösesitykset ja suositukset golfyhteisöille ja –yhtiöille Golfliiton hallitus päätti poistaa liittovaltuuston esityslistalta.

Golfliiton hallitus käsitteli myös helmikuussa 2010 kirjatun Itä-Uusimaan golfyhteisöiden välisen muistion ja totesi, että Suomen Golfliitto irtisanoutuu muistion sisällöstä eikä se edusta Golfliiton toimintaperiaatteita saatikka virallista kantaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje