11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfareille niukka tappio salibandyssa

Jarkko Nieminen puolusti maalin edessä tiukasti. Peli oli niin vauhdikasta, ettei kamerakaan tahtonut pysyä perässä.

Golfarit panostivat otteluun: valmentajana hääri sinivalkoiset värit kahteen salibandyn maailmanmestaruuden valmentanut Petteri Nykky, joka toimii golfissa mm. Ursula Wikströmin valmentajana. Nykky oli tapahtumassa ”lainassa” Sveitsin salibandyn maajoukkueelta, joka valmistautuu joulukuun alussa pelattaviin MM-kisoihin.

Perinteisesti joukkueiden kippareina toimivat Jarkko Nieminen ja Mikko Ilonen. Nyt Mikko ei ehtinyt kentälle, sillä kalenterissa oli jo ennen peliä sovittuja tapaamisia, jotka oli pakko hoitaa ennen viikonlopun matkaa Hong Kongin ET-kilpailuun.

”Nyt eivät valitettavasti aikataulut täsmänneet, vähän harmittaa”, totesi Mikko, joka ehti paikalle juuri pelin päätyttyä.

Samaan European Tourin kisaan osallistuvat myös Joonas Granberg ja Kalle Samooja. Jaakko Mäkitalon pelaaminen on siitä kiinni, miten European Tourin toisen karsintavaiheen pelit sujuvat. Jos Mäkitalo selviytyy karsintojen finaaliin, hän jättää Hong Kongin väliin.

Petteri Nykyn kultamitalitason ohjeet eivät auttaneet golfareita. Taustavoimissa oli <a href=Roope Kakko ja vaihdossa nk. nuorisoketju." src="/wp-content/uploads/2012/11/12110818000425.jpg" width="505">

Petteri Nykyn kultamitalitason ohjeet eivät auttaneet golfareita. Taustavoimissa oli Roope Kakko ja vaihdossa nk. nuorisoketju.

Jarkko Nieminen puolestaan vipelsi kentällä täysipainoisesti ja vaikka pelissä oli kova tempo, kovakuntoinen tennisammattilainen näytti siltä, kuin olisi vasta suorittanut alkuverryttelyn.

Jarkko Nieminen ja Timo Rauhala käyvät pelin tapahtumia läpi taiston tauottua.

Jarkko Nieminen ja Timo Rauhala käyvät pelin tapahtumia läpi taiston tauottua.

Roope Kakko ei myöskään päässyt peliin mukaan, vaan hän joutui tyytymään kannustustehtäviin.

”Soitin vielä eilen lääkärille ja kysyin lupaa pelata, mutta en saanut. Vuosi sitten leikatulle akillesjänteelle salibandy on vähän liian raju laji”, totesi Kakko, joka suuntaa viikonloppuna Etelä-Afrikkaan ET:n kisaan.

”Sen jälkeen tulen pariksi päiväksi Suomeen ja sitten mennään Espanjaan ET:n karsintoihin, jossa pelataan kuusi kierrosta”, kertoi Kakko suunnitelmistaan.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje