11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf+ -kisan voitto Loviisaan

Kytäjä isännöi Challenge Tourin osakilpailua kolmannen kerran peräkkäin.

Golfpisteen Golf+ -kilpailun ja oman VIP-ryhmän Kytäjällä pelattavaan Vacon Openiin voitti Kirsi Tamminen-Stenman Loviisasta. Onnea voittajalle!

Tamminen-Stenman lähtee kolmen ystävänsä kanssa kiertämään Kytäjän North West-kentän, jonka jälkeen heidän käytettävissään on kilpailun VIP-alue ruoka- ja juomatarjoiluineen.

Raati poimi voittajan lähes 150 vastauksen joukosta. Jutussa esittelemme perusteluista parhaat.

Kirsi Tamminen-Stenmanin voittanut perustelu:

”Ehkä viimeinen kesä kun voin pelata. MS-tautini heittää hukkia. Edelliskesä meni miehen syöpähoitoja seuratessa. Golf on peli jota ei voi selättää. Tauteja voidaan lääkkeillä yrittää nujertaa. Golf on elämän suola ja intohimo. Pallo peliin.”

Muutama lyhyen ytimekäs haastaja:

”Koska minusssa on eksklusiivista tyyliä, joka sopii Kytäjälle.

” Se vaan olisi niin makeeta 72 v taatalle!”

Pari runollisempaa perustelua:

”Olen keski-ikäinen keskilihava kynäniska, joka tekee työtä 24/7 ja silti tienaa vähemmän kuin keskiverto stadilainen parkkimittari. Ainut valopilkkuni synkässä bugisten bittien täyttämässä arjessani on ensirakkauteni eli rautaseiska, jolla voimalla tamppaan EGS:n rangen mattoja syvemmälle maan sisään. Nyt olisikin loistava tilaisuus päästä esittelemän miekkailutaitojani kirosanojen säestämänä maamme ykköskentälle. Mukaani ajattelin ottaa muutaman aivan loistavan golfkaverin ja kiekkokassillinen uuden karheita palloja.”

”Tässä pieni ote ”Minun elämästä golfkentällä” ja nyt olisi oiva tilaisuus sytyttää kytevä tuli palavaksi rakkaudeksi lajiin, jota rakastan ja vihaan samalla kertaa! On mulla kaksi rautaa ja faijan vanha hybridi ja kaksi wedgee ja se draiveri, joka reistaili – oon kaikki mailani mä vienyt kaniin – niin ja se bägi, jonka antoi Kemppainen kai jossain poltettiin…”

”Ensimmäisenä Kytäjän Challenge Tour kisa vuonna vaimo oli raskaana ja vähän ”heikolla hapella” eikä jaksanut lähteä seuraamaan huipputapahtumaa, vaikka meillä silloin olikin VIP-liput olemassa. Nyt olisi hienoa tarjota hänelle uusi mahdollisuus!”

Lopuksi muutama pidempi ansiokas perustelu:

”Jospa onnettomaan tuuppariin tarttuisi jotakin oikeista golfareista, jotta homma alkaisi sujumaan joskus itselläkin. Huonon tuurin takia viime vuonna eräästä kilpailusta voitettu pro am-paikka Suomen LET- kisaan jäi käyttämättä, joten jos tällä kertaa onni suosisi voiton lisäksi myös palkinnon lunastuksen kanssa.”

”Hei, niin monesti olen kavereiden kanssa puhunut, että mennään porukalla Kytäjälle pelaan, mutta niin aina vain on ilmaantunut joku este ja reissu on jäänyt tekemättä. Tällä paketilla saisin porukat varmasti liikkeelle, tälle hienolle kentälle, lisänä nähtäisiin huippugolffiakin paikan päältä. Aivan loistavaa!”

”Hei, olen innokas golffari ja kierrän vuodessa 60–100 kierrosta pääsääntöisesti kotikentälläni, mutta myös sekä kotimaassa että ulkomailla. Pelaamisen lisäksi tuen seuramme nuorta lupaavaa kaveria hänen golfammattilaisuuden alkutaipaleella. On hieno seurata kaveria, jolla on lahja pienen valkoisen pallon lyömiseen.”

”Asia, josta olen erityisen ylpeä golfin saralla, että voin omalla panoksellani auttaa apua tarvitsevia. Olen järjestämässä taas Kareliagolfissa hyväntekeväisyyskilpailua, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa lasten auttamiseen. Avustuskohde vaihtuu meillä vuosittain, mutta kohderyhmä pysyy samana. Viime vuonna autoimme Pohjois-Karjalan syöpälapset Ry:tä ja tänä vuonna kohteemme on Pohjois-Karjalan Keskussairaalan lasten teho- ja valvontaosasto. Haluaisinkin päästä kokemaan, kuinka järjestetään ammattilaiskilpailu, jotta voimme tulevaisuudessa myös kehittää omaa tapahtumaamme entistä paremmaksi.”

Kiitos kaikille vastanneille!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje