23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf GameBookin sosiaalinen tuloskortti Windows-puhelimille 

GameBookin tulospalvelua on käytetty useissa yliopistogolfkilpailuissa Yhdysvalloissa.

GameBook-sovelluksen saa jatkossa myös Windows-käyttöjärjestelmän puhelimille. Sen voi ladata ilmaiseksi Windows Phone Store -sovelluskaupasta. Golf GameBook -sovellus toimii kaikissa Windows 8 -käyttöjärjestelmän puhelimissa, joissa on vähintään yksi gigatavu keskusmuistia.

”Suomessa Windows-sovellusta on toivottu erityisen paljon ja käyttäjien toiveisiin on GameBookilla jälleen vastattu. Windows-applikaatio täydentää samalla Golf GameBookin käyttöjärjestelmäperheen. GameBookin voi ladata nyt kaikille suosituimmille älypuhelimille”, sanoo GameBook Oy:n toinen perustaja Kalle Väinölä.

Windows-version julkaisemisen yhteydessä GameBook ja Microsoft järjestävät yhteistyössä Lumia Birdie Challenge -kilpailun, jossa kaikkien birdien tehneiden GameBook-käyttäjien kesken arvotaan päivittäin (5.5.–1.6.2014) uusi Lumia-älypuhelin. Arvottava puhelinmalli vaihtuu viikoittain.

Kaikki GameBook-sovelluksella tai Game Manager -palvelulla kirjatut kierrokset osallistuvat automaattisesti kilpailuun eikä erillistä ilmoittautumista kilpailuun tarvita.

Lisätietoa:
Golf GameBookin verkkosivut

Lumia Birdie Challenge

Golf GameBook Windows Phone Storessa

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)