18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Digest nro 1/08 ilmestyi

Belek on ennen kaikkea golfkohde, mutta se sopii myös rauhaa ja hyviä hotelleja arvostaville matkaajille. (Kuva Hannu Lindroos)

Ainutlaatuinen henkilötarina Tigerin viime vuodesta osoittaa, että konemaisesti pelaavalla maailman ykköselläkin on tunteet.HOT LIST osa 1 – Golfanarkisti Jack Nicholson pelaa omilla säännöillään – Woodsin vuosi – Tätä et tiennyt Tigerista – Mitä bägissä Minea Blomqvist? – Mikael Piltz takaisin huipulle – valmentajana – Belek – Helppoa ja hyvää golfia – Sinikka Mönkäre hurahti golfiin …tässä osa uuden Golf Digestin jutuista. Tilaa tai osta lehti niin pääset lukemaan mitä otsikoiden alta paljastuu. Mihin välineteknologian kehitys lajia viekään. HOT LIST esittelee kauden parhaat uutuudet.Maailman suurin golflehti Golf Digest julkaistiin ensimmäisen kerran suomenkielisenä viime elokuussa. Tänä vuonna lehti ilmestyy kahdeksan kertaa. Se on ammattitaitoisesti tehty ja samalla viihdyttävä paketti golfin eri alueista. HOT LIST osa 1 esittelee parhaat ja eritasoisille pelaajille sopivimmat draiverit, väyläpuut, hybridit ja rautamailat. Ammattitaitoisen raadin testaamat ja arvioimat mailat esitellään yksityiskohtaisesti ja ne on jaettu kategorioihin, joiden avulla jokainen löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Vertailun ja testien lisäksi HOT LIST tarjoilee pelivinkkejä, joiden avulla golfarit saavat mailoistaan irti parhaan mahdollisen. HOT LIST on kullanarvoinen paketti uusien välineiden hankkimista suunnitteleville pelaajille.

Innostavia henkil&#246,tarinoita

”Yritystä sinulla ainakin riitti”, hän sanoi bogeyn tehneelle ystävälleen: ”laitan sinulle tuloksesksi parin.” Suosittu näyttelijä Jack Nicholson on erittäin innokas golfari. Hän ei kuitenkaan juuri piittaa golfin säännöistä. Nicholson muokkaa pelin itselleen sopivaksi, eikä epäröi väittää maailman luetuimmassa golflehdessä pelanneensa 64 lyönnin kierroksen… Tiger Woods menetti saman vuoden aikana isänsä ja sai esikoislapsensa. Tiger kertoo ainutlaatuisessa ja koskettavassa henkilöjutussa miten tapahtumat vaikuttivat häneen sekä hänen peliinsä. ”Tiger on niin hyvä, että hänen luullaan olevan korjattavissa kuten kone. Säädä hänen svingiään ja kaikki on taas hyvin. Mutta kilpagolf on muutakin kuin svingi. Siihen liittyy miljoona asiaa…” sanoo Hank Haney, Tigerin valmentaja. Kotimaisista golfareista mukana ovat mm. Mikael Piltz, joka tähtää nyt huippuopettajaksi, RAY:n toimitusjohtaja Sinikka Monkäre, joka kertoo miten golf on vaikuttanut hänen elämäänsä sekä Minea Blomqvist, joka esittelee bäginsä sisällön ja pelinsä kannalta tärkeimmät esineensä.

Belekiss&#228, golf on helppoa ja hyv&#228,&#228,

Jouni Flinkkilän matkakertomus Belekistä antaa juuri oikean kuvan suomalaisten uudesta suosikkikohteesta. Hyvätasoisia kenttiä on paljon, oleilu on helppoa, hotellit ovat laadukkaita. ”Belekissä on kaikkea mitä golfari voi lomaltaan toivoa.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje