18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ellit golfaa projektilla vauhdikas startti

Golfin salojen oppimisessa on tärkeä pitää hauskaa, kuten Ellit golfaa-ryhmän yhteispotretti kertoo.

Kuva; Anzel Oy

Peräti 962 naista haki paikkaa ”Ellit golfaa” aloittelijoiden ryhmään. Näistä valittiin lopulta seitsemän henkilöä, jotka käynnistivät golfopintonsa Paloheinässä heinäkuun toisella puoliskolla.

Neljän kerran peruskurssin lisäksi ohjelmassa on harjoitus-ja pelikerrat Pickalassa, Vierumäellä sekä Vanajanlinnassa. Kausi huipentuu yhteiseen syksyn pelimatkaan etelän aurinkoon. Vaikuttaa lähes liian taivaalliselta. Varsinkin, kun toiminta on naisille ilmaista, pakettiin sisältyvät myös varusteet sekä mahdollisuus jalostaa taitojaan Paloheinässä omalla ajalla.

Maitta Kotaniemi-Rauramo on ryhmän opettaja, jonka haastavana tehtävänä oli valita ryhmän jäsenet. Innokkaita aloittelijoita haki toimintaan odotuksia huomattavasti suurempi määrä.

Jalat

Jalat tukevasti irti maasta on pelin henki lyöntien välillä.

”Näen ison mahdollisuuden siinä, että tämän prorjektin avulla saamme palloa liikkeelle naisten golfin suhteen. Näytämme esimerkkiä siitä, kuinka hauskasta ja haasteellisesta harrastuksesta on kysymys. Ryhmässä on voimaa, tämä tiimi löysi yhteisen sävelen jo ensimmäisellä kerralla.”, Kotaniemi-Rauramo ihastelee.

Suuri ansio hitsautumisessa on opettajalla itselläänkin, hänellä on ennen nykyistä goilfuraansa mittava ura opetustoiminnasta koulumaailmassa.

”Seuraavien vuosien aikana toiminta toivottavasti leviää maan laajuiseksi. Suomessa on kymmeniä tuhansia naisia joita golfin aloittaminen kutkuttaa. Se mielenkiinto pitää vaan valjastaa aktiiviseksi tekemiseksi, viitoittaa polkua jota pitkin edetä”, Kotaniemi-Rauramo maalailee tulevaisuutta.

Niille lähes tuhannelle hakijalle, sekä muillekin golfista kiinnostuneelle naiselle on Paloheinässä tarjolla mielenkiintoinen tutustumis-ja starttipäivä golfiin syyskuun ensimmäisenä joka on lauantai.

Tästä tilaisuudesta sekä muista Ellit golfaa aktiviteeteista löydät lisätietoja osoitteesta www.ellit.fi, sekä myös golfpiste.com sivuston kautta.

Teemu Tyry

Ellit golfaa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)