9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Brian Gaylle uran avausvoitto

John Merrick pelaa toista kauttaan PGA Tourilla. © Getty Images

Brian Gayn 293:s startti toi lopulta voiton. &copy Getty ImagesBrian Gaysta voisi käyttää nimeä sarjajyrä. Hän on pelannut PGA Tourilla vuodesta 1999 ilman voittoa, paras sijoitus on ollut kakkonen. Lyhyitä draiveja lyövä, mutta loistavasti puttaava Gay pelasi viimeisen kierroksen hermostuneesti tulokseen 69 (-1), mutta se riitti kahden lyönnin voittoon, kun kukaan ei noussut vahvasti takaa. Steve Marino oli siis toinen, kolmannen sijan jakoivat Matt Kuchar ja John Merrick. Gayn voittoshekki 630.000 dollaria oli lähes tuplasti suurempi kuin hänen seuraavaksi suurin shekkinsä.

Brian Gay k&#228,rjess&#228, viimeiseen p&#228,iv&#228,&#228,n

Brian Gaylla on elämänsä tilaisuus voittaa uransa ensimmäinen PGA Tour kilpailu Meksikossa käytävässä Mayakoba Golf Classic -kilpailussa. Brian Gayn peli kulkee Meksikossa. &copy Getty Images Gay pelasi huippukierroksen 62 (-8) kolmantena päivänä ja johtaa selvästi viidellä lyönnillä ennen Steve Marinoa. Kolmantena ovat Matt Kuchar ja ensimmäisen päivän jälkeen johtanut John Merrick lyönnin Marinoa perässä. Kisan draivipituustilastoa 326 jaardilla johtava John Daly putosi sijalle 39. Greg Norman putosi jatkosta kierroksin 70-79.

John Merrick johtaa PGA Tourilla Meksikossa

Karsintojen kautta uudestaan PGA Tourille päässyt John Merrick aloitti kauden 2008 samalla, loistavalla kierrostuloksella 64 kuin viime vuotensakin. Viime vuoden kauden aloitus päättyi kuitenkin vasta sijaan 48. Nyt Merrick uskoo pystyvänsä loistosuoritukseen kisan loppuun asti. ”Olimme (vaimon kanssa) ennen kisaa muutaman päivän rantalomalla ja se teki hyvää. Uskon, että olen siitä syystä nyt rennompi. Joka tapauksessa nautin pelistä kierroksella.” Merrick sai pelata kierroksensa rauhassa, sillä yleisö tarkkaili aivan muita pelaajia. Kilpailun seuratuimmat tähdet olivat John Daly ja harvakseltaan nykyään kilpaileva Greg Norman. John Daly onnistui reiän 15 tuplabogeystaan huolimatta pitämään pelin kasassa ja on tuloksella -4 sijalla kuusi. Greg Normaninkin kierrokseen mahtui vaihtelua; yksi tupla, kaksi bogeytä ja neljä birdietä. Konkari jakaa par-tuloksella 40. sijaa. Normanilla on hyvä syy olla mukana El Camaleon Golf Club -kentällä pelattavassa kilpailussa – hän on suunnitellut kentän. LG

Kilpailun kotisivu

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje