7.5. – 14.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]

Beckman puttasi ykköseksi Meksikossa

Cameron Beckmanilla on koossa nyt kolme voittoa PGA Tourilta. © Getty Images

Cameron Beckman (-15) kiitteli onnistunutta lähipeliään, ottaessaan uransa kolmannen voiton Yhdysvaltain kiertueella. Beckman pelasi Meksikon kisan päätöskierroksella tuloksen 67, joka jätti toisen sijan jakaneet Brian Stuardin ja Joe Durantin kahden lyönnin päähän. ”Aloitin kierroksen hyvin. Tein parin ykkösellä ja heti perään kaksi birdietä, siitä se lähti kulkemaan”, 40-vuotias Beckman sanoi. ”Tiillä tuntui todella epävarmalta, mutta voiton salaisuus oli hyvissä chipeissä ja puteissa.” Loppu oli jo mennä tukalaksi jännityksen vuoksi, mutta vuonna 2001 Southern Farm Bureau Classicin ja seitsemän vuotta myöhemmin 2008 Frys.com Openin voittanut Beckman selvisi henkisestä sillastaan. ”Olin viimeisellä lyöntipaikalla todella hermostunut, koska en ollut lyönyt yhtään hyvää draivia koko päivänä. Onneksi avaus onnistui ja jälkeenpäin ajatellen bogikin olisi riittänyt voittoon”, parin tehnyt Beckman laskeskeli. Neljännen sijan jakoivat Skip Kendall, Briny Baird, Chad Collins, J.P. Hayes sekä Ruotsin Richard S. Johnson, tuloksellaan -12. Myös -11 pelanneet Kevin Stadler ja Australian Jarrod Lyle mahtuivat kymmenen parhaan joukkoon. Mayakoba Golf Classicissa oli mukana myös uudessa kuosissaan oleva John Daly. Ammattilaisgolfin tunnetuin raikulipoika oli vielä ennen päätöspäivää kolmen alle 70-lyönnin kierroksen myötä sijalla 17, mutta sohlasi sunnuntaina tuloksen 81 – Dalyn sijoitus 67:s. Hienosti Pebble Beachilla edellisviikonloppuna pelannut David Duval ei saanut ainakaan heti lentävää lähtöä tuoreesta kakkossijastaan. Duval oli Meksikossa täysin kateissa, jääden yhdeksän lyöntiä turnauksen cut-rajan huonommalle puolelle. Marko Kuivasaari