25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Arvomme Facebookissa golfmatkan Italiaan, Espanjaan tai Portugaliin

src=

Golfpiste.com on vahvasti mukana myös sosiaalisessa mediassa ja meillä on Facebookissa jo lähes 2200 tykkääjää.

Facebook-sivuillamme kommentoidaan rennommin päivän golfuutisia ja tapahtumia sekä tarjotaan mielenkiintoisia ja hauskoja linkkejä ja videoita.

Nyt haluamme kiittää, palkita ja kannustaa ystäviämme Facebookissa tänään käynnistyneellä arvonnalla, johon osallistumalla voi voittaa kahden hengen pelimatkan Italiaan, Espanjaan tai Portugaliin oman valintasi mukaan. Matka sisältää lennot, majoituksen, vuokra-auton ja kolme pelikierrosta.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme samalla myös TaylorMaden Rocketballz 4-PW -raudat sekä Cobra AMP-draiverin. Lisäksi arvomme yllätyspalkintoja joka viikko!

Mikäli arvontaan osallistumiseen oikeuttava sivu ei tule näkyviin klikattuasi arvontanappulaa, niin saat sen esiin poistamalla Facebookin turvallisuusasetuksista suojatun selaamisen. Mobiili- ja m.facebook.com -sovelluksissa välilehtisovellukset eivät ole tuettuja (Facebookin asettama rajoitus). Mobiililaitteella pitää kirjautua Facebookin täysversioon.

Arvonta alkoi 20.6. 2012 ja päättyy 12.8. 2012 klo 24.00.

Viimeistään nyt kannattaa siis liittyä maailman suurimpaan suomalaisia golfareita yhdistävään Facebook-ryhmään tykkäämällä. Jos olet jo Facebookissa, voit osallistua arvontaan suoraan tästä.

Golfpiste Facebookissa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)