[14][27]

Alexander Norenille toinen perättäinen Shot of the Month –palkinto

Sinne upposi! Alexander Noren takasi ensimmäisen voittonsa ET:lla hollywoodmaisella bunkkerilyönnillä. © Getty Images

Syyskuussa Sveitsissä pelattiin Omega European Mastersia. Viimeisellä kierroksella Ruotsin Alexander Noren taisteli turnauksen voitosta walesilaisen Bradley Dredgen kanssa. Kisan kolmannella kierroksella Noren oli tehnyt eaglen 15. reiällä. Nyt toinen lyönti oli kuitenkin pöllähtänyt bunkkeriin vajaan 20 metrin päähän lipusta. Ruotsalainen ei kuitenkaan sätkähtänyt, vaan upotti bunkkerilyöntinsä ja kirjasi korttiinsa jälleen eaglen. Täydellisellä bunkkerilyönnillä Noren sai hajurakoa Dredgeen, joka onnistui reiällä tekemään birdien. Bunkkeritaituroinnillaan Noren varmisti ensimmäisen voittonsa European Tourilla ja toisen perättäisen Shot of the Month –tunnustuksensa. Elokuussa palkittiin Norenin uponnut lähestymislyönti KLM Openissa. Aiemmin ruotsalainen on voittanut Euroopan isommilta ammattilaiskiertueilta yhden turnauksen Challenge Tourilla. Kolmatta kauttaan Euroopan ykköskiertueella pelaava tukholmalainen on ottamassa parasta sijoitustaan European Tourin rahalistalla. Perjantaina 30.10. Noren oli rahalistan 28:s. Ilari Ceder