-
JulkaisijaArtikkelit
-
Matkalla kohti maailman loppua, mielessä golf. Wellington, Aucland, Brisbane, Melbourne jne…
Suosituksia ja mielipiteitä mitä pitää ottaa huomioon.
Matkan ajankohta lokakuu- joulukuu 2010.
Kiitos
Mr Cool
Ensinnä kaksi tärkeää maahantuloon liittyvää asiaa:
– Uuteen-Seelantiin et tarvitse viisumia, Australiaan tarvitset. Sellaisen saat täältä:
http://www.immi.gov.au/e-visa/evisitor.htm
– Golfkenkien ja mailojen on oltava täysin puhtaat (ei karvaakaan!). Varsinkin Australian tulli on tässä asiassa erittäin tarkka ja pyytää kengät ja mailat näytille tullessasi bägin kanssa maahan.Mainitsemistasi paikoista olen pelannut golfia Wellingtonin alueella. Kaupunki on erittäin viihtyisä paikka merenrantoineen, terasseineen, viinibaareineen, ystävällisine ihmisineen ja edullisine hintoineen. Suosittelen ’’kodinomaista asumista’’ vuokraamalla kalustettu huoneisto (googlaa ’Serviced Apartments in Wellington’). Minimi vuokrausaika on yleensä yksi viikko.
Wellingtonin pohjoispuolella Hutt Valleyssä on max. puolen tunnin automatkan päässä kaupungista tusinan verran golfkenttiä, joista omat suosikkini ovat Hutt Golf ja TeMarua Golf. Greenfeet ovat yleisimmin n. 15-20 euroa. Hutt Golf ja Shandon Golf (molemmat Hutt Cityssä) tarjoavat joka maanantai Monday Specialin 20 dollarilla eli 11 eurolla. Luonteeltaan sikäläiset kentät ovat vanhoja, hyväkuntoisia puistokenttiä, joilla on niukanlaisesti vesiesteitä. Palloja pelialueille ei juuri katoa. Kentillä on hyvin tilaa, mutta kannattaa katsoa etukäteen netistä ao. seurojen viikko-ohjelmat, sillä jäsentenvälisiä kilpailuja on melko tiuhaan, ja silloin ei vieraille ole tiiaikoja. Tietoja kentistä löydät täältä: http://www.golfstays.co.nz.
Useiden Uuden-Seelannin golfkenttien greenfee-maksuista saat 5-20 dollaria alennusta tilaamalla kirjasen nimeltään ’The New Zealand Golf Guide’ täältä: golf@golfguide.co.nz (hinta n. 20 euroa lähetyskuluineen). Alennus on kenttäkohtainen kertaetu, jonka käytön caddiemaster joko merkitsee tai ei merkitse kirjasen ao. kohtaan.
Golfarille hyviä matkakohteita Uudessa-Seelannissa ovat myös Christchurch ja Auckland. Molempien kaupunkien lähiympäristössä on runsaasti edullisia golfkenttiä.
Kiitos vastauksesta.
viisumit hommattu, oli ihan helppo hoitaa netin kautta, tulivat noin 15min päästä e-mailiin.
Wellingtoniin on varattu auto, jolla hoituu matka Aucklandiin, pelejä ja ilmeisen upeta maisemia tiedossa. Kenties muutama viinitilakin. 🙂Tuo kirjanen ’The New Zealand Golf Guide’ näyttää antavan etuisuuksia greenfeen hintoihin, täytyypä hommata.
Mielenkiinnolla odottaen.
Mr Cool
Niin,
Aussissa näyttää olevan samanlainen kirjanen etuja antaamassa vieraspelaajalle… Jos ehtisi 100 parhaaksi pisteytetystä kentästä edes muutaman kiertää..Mr.Cool kirjoitti: (17.8.2010 16:18:06)
Wellingtoniin on varattu auto, jolla hoituu matka Aucklandiin, pelejä ja ilmeisen upeta maisemia tiedossa. Kenties muutama viinitilakin. 🙂Matkalla Wellingtonista Aucklandiin (jos ajat Cartertonin kautta) kannattaa poiketa Martinborough’n Wine Centerissä, siellä on laaja valikoima Wairarapan alueen laatuviinejä.
Ausseissa ei ole ihan helppo päästä kentille, minäkin helmikuussa selasin tuota 100 parasta kenttää opusta.
Vieraille ei monikaan kenttä ollut avoin.Mun piti mennä pelaamaan Newcastle golf , mutta oli niin perkuleen kuuma että jano voitti….eli meninkin Hunter Valleyn viinikierrokselle.
Sinä päivänä se hakkasi golfin mennen ja tullen 🙂Ausseihin pakko päästä vielä takaisin, aivan mieletön paikka.
Seuraavalla kerralla myös Uuteen-Seelantiin asti, nyt oli stoppi Singaporessa. Joka oli hämmästyksekseni tylsääkin tylsempi paikka..Niin ja tosiaan, Aussien tullihenkilökunta on äärettömän tiukka.
Vein karkkia kaverille tuliaiseksi ja siellä käytiin kyllä kaikki läpi että mitä on ja mitä ei.Tuollapäin maailmaa kannattaa muistaa, että golf on tavisten tavallinen perusharrastus. Siitä seuraa, että osa kentistä voi olla kunnoltaan, layoutiltaan, fasiliteeteiltaan ja hinnoiltaan niin vaatimattomia, että täällä juttupalstat olisivat täynnä syvää närkästystä.
Siellä asenne on, että no worries, mate, ja sitten kaljalle. Kivaa oli silti eikä paljoa maksanut. Laatukentille voi tosiaan olla vaikeaa ja kallista päästä.
Mitään elollista ei noihin maihin sitten viedä, vaan hedelmät ja vihannekset etukäteen roskiin. Joissain tulleissa partioi pari eri koirapartiota, toinen nuuhkimassa huumeita ja toinen omenoita ja muita ihmisten taskuista.
Eikä kannata tunnustaa olleensa navetassa tai muuten elukoiden kanssa tekemisissä lähiaikoina kun sitä kysytään. Tämä kaikille GP:n sikafarmareille tiedoksi.
Joskus aiemmin desinfioivat spraylla koko koneen ja matkatavarahyllyt ennen laskeutumista. Nyt sitä ei sentään enää tehdä, ei ainakaan viime aikoina.
Kannattaa mennä myös Uuden Seelannin eteläsaarelle ja vuoristoon. Vaikkapa Queenstowniin. On vähän erilaista maisemaa kuin pohjoissaarella.
Hei!
Ei kai nyt muutaman viikon matkalla kannata mennä ihan halvimmille/tavallisimmille/tylsille/vastaaville kentille??
Jos kyseessä on sellainen ’once in a life’ matka, niin eiköhän pelattavat kentät kannata ottaa sieltä paremmasta päästä.
Uudessa-Seelannissa Cape Kidnappers räjäyttää varmasti golf-tajunnan! Se taitaa olla Eteläsaarella, joten sinne on vähän matkaa, mutta kannattaa varmasti.
Siinä lähistöllä on Kauri Cliffs, jossa on käyty pelaamassa muutama iso turnaus.
Tai sitten vanhempi links-kenttä Paraparaumu Beach.Kun olet jonkun tai kaikki näistä kokeillut, menet Melbourneen pelaamaan Royal Melbournen, The Nationalin kolme kenttää ja Kingston Heathin, jossa oli Australian Open tänä vuonna.
Sitten, kun golfintoa vielä löytyy, niin pikku hyppy koneella tai vähän pidempi laivalla, niin Tasmaniasta löytyy sitten vielä muutama huippukenttä eli Barnbougle Dunes klubin kaksi kenttää.
Kun sitten palaat Suomeen, niin muistona on takuulla unohtumattomia golfelämyksiä, eikä tavallisia puistokenttiä 🙂
vanurmi kirjoitti: (18.8.2010 17:37:54)
menet Melbourneen pelaamaan Royal MelbournenSinne ei ihan niin vain mennäkään, vaan vaatii etukäteen anomuksen, suosituskirjeen omalta klubilta jne.
Kiitoksia kannustuksesta..
Täytyypi laittaa klubille anomus sisään, kirjalliselle ’once in a life’ golfmatkalle, jotta ei jää suosituksista kiinni pelaamaan pääseminen. 🙂
Varmaankin muutama ’parempi’ kenttä kierretään..’ Grande Finaal’ on Melbournessa joten….pelaamaan pyritään ja otetaan Aussien beaglet huomioon jo lentokentällä jotta saadaan peli rauha. 🙂
Muuta mielenkiintoista infoo lisää….
Mr Cool
siellä on tosi edullista pelata golfia ja yleensä kilpailuihin saa osallistua vielä halvemmalla kuin normaali green fee on. Uusi Seelanti on mielestäni vielä antoisanpi paikka etelä saari kauniinmpi
Oikein mukavaa matkaa
olen itse ollut 3 kertaa New Zealand ja liki 20 kertaa Australiassa
Olen tänäkin vuonna vielä lokakuun lopusta jouluun sielläKateeksi käy, mutta muutamia vinkkejä voin heittää;).
Olen vähän eri mieltä J.J.:n lausunnosta ’Laatukentille voi tosiaan olla vaikeaa ja kallista päästä.’. Tietenkin laadun voi määritellä eri tavoin, ja jos viitataan perinteisiin arvokisakenttiiin, kuten Royal Melbourne, Kingston Heath etc., vaaditaan nuo paperihommat etukäteen ja on kallista. Esim. Mornington Peninsulalalta (Melbournen lähellä) löytyy kuiten hienoja kenttiä, joille pääsee pelaamaan vaivatta (oma kokemukseni vuodelta 2006), ohessa listaa:
MorningtonNäistä pelattu on Dunes, Moonah ja St. Andrews. Moonah Links on upea paikka, ja tarjoaa myös hienot majoitukset: Moonah
Ehdoton helmi Australiassa oli oman vajavaisen kokemukseni perusteella oli kuitenkin Port Fairy. Se sijaitsee muutaman tunnin ajomatkan päässä Melbournesta länteen, mutta kun ajomatkana on kuuluisa Great Ocean Road, ovat näkymät henkeäsalpaavat ja ajamisen arvoiset. Port Fairy mainostaa itseään maailman parhaan hinta/laatusuhteen kenttänä, ja yhdyn kyllä tähän näkemykseen. 2006 maksoimme muistaakseni 25 AUD per naama, eikä nytkään hinta (37 AUD) päätä huimaa. Hieno ja tunnelmallinen links meren rannassa!
Port FairyErinomaista matkaa!
ShoulderTurn kirjoitti: (22.8.2010 10:07:05)
Olen vähän eri mieltä J.J.:n lausunnosta ’Laatukentille voi tosiaan olla vaikeaa ja kallista päästä.’. Tietenkin laadun voi määritellä eri tavoin…Aivan. Esim. Wellingtonin lähistöllä Hutt Valleyssä olevat 25-40 NZ dollarin kentät ovat kovasti Talin ja Auragolfin oloisia ja tasoisia puistokenttiä. Makuasia on, nimittääkö niitä ’laatukentiksi’.
Minulle ne kelpaavat hyvin taas joulukuussa.
ShoulderTurn kirjoitti: (22.8.2010 10:07:05)
Kateeksi käy, mutta muutamia vinkkejä voin heittää;).Olen vähän eri mieltä J.J.:n lausunnosta ’Laatukentille voi tosiaan olla vaikeaa ja kallista päästä.’. Tietenkin laadun voi määritellä eri tavoin, ja jos viitataan perinteisiin arvokisakenttiiin, kuten Royal Melbourne, Kingston Heath etc., vaaditaan nuo paperihommat etukäteen ja on kallista. Esim. Mornington Peninsulalalta (Melbournen lähellä) löytyy kuiten hienoja kenttiä, joille pääsee pelaamaan vaivatta (oma kokemukseni vuodelta 2006), ohessa listaa:
MorningtonNäistä pelattu on Dunes, Moonah ja St. Andrews. Moonah Links on upea paikka, ja tarjoaa myös hienot majoitukset: Moonah
Ehdoton helmi Australiassa oli oman vajavaisen kokemukseni perusteella oli kuitenkin Port Fairy. Se sijaitsee muutaman tunnin ajomatkan päässä Melbournesta länteen, mutta kun ajomatkana on kuuluisa Great Ocean Road, ovat näkymät henkeäsalpaavat ja ajamisen arvoiset. Port Fairy mainostaa itseään maailman parhaan hinta/laatusuhteen kenttänä, ja yhdyn kyllä tähän näkemykseen. 2006 maksoimme muistaakseni 25 AUD per naama, eikä nytkään hinta (37 AUD) päätä huimaa. Hieno ja tunnelmallinen links meren rannassa!
Port FairyErinomaista matkaa!
Kiitos vinkistä, en ollut ajatellut ko. suuntaa golfin kannalta. Princess HighWay ajeltiin Sydney- Melbourne joskus -97.. hienoa oli
Nyt ajatus laskeutua Brisbanesta alaspäin kohti Melbournea ihan autoillen ja ajan kanssa matkaillen, mut pieni mutka länteen..
Kiitoksia hyvistä vinkeistä, lisää odotetaan
Mr Cool
TeeMan kirjoitti: (22.8.2010 17:40:49)
ShoulderTurn kirjoitti: (22.8.2010 10:07:05)
Olen vähän eri mieltä J.J.:n lausunnosta ’Laatukentille voi tosiaan olla vaikeaa ja kallista päästä.’. Tietenkin laadun voi määritellä eri tavoin…Aivan. Esim. Wellingtonin lähistöllä Hutt Valleyssä olevat 25-40 NZ dollarin kentät ovat kovasti Talin ja Auragolfin oloisia ja tasoisia puistokenttiä. Makuasia on, nimittääkö niitä ’laatukentiksi’.
Minulle ne kelpaavat hyvin taas joulukuussa.
’Ilmeisesti ei räntää eikä routaa ko kentillä tiedossa, Itse olen nuissa maisemissa lokakuun alkupuolella. Kenttien hinnat näyttää kohtuullisilta ja aina uusi kenttä ensi kerralla opetteluttaa.
Kiitos vinkeistä, jos jotain lisää….
Mr Cool
Olimme Australiassa 3 viikon matkalla helmikuussa 2009. Vietimme 6 päivää Sydneyssä ja 12 päivää Morningtonin niemimaalla.
Sydneyssä pelasimme 2 kenttää (suluissa nykyinen sijoitus Australian 100 parhaan kentän listalla: St. Michael’s (58.) ja Long Reef (ei 100 parhaan joukossa). Ei niistä sen enempää, kun et ilmeisesti ole Sydneyhyn menossa.
Olen samaa mieltä ShoulderTurnin kanssa, että Melbournesta etelään sijaitseva Mornington Peninsula on loistava golfkohde. Sieltä löytyy koko joukko laatukenttiä ja green feet ovat edullisempia kuin lähempänä Melbournea. Me asuimme Ryessä), joka on 8000 asukkaan kaupunki vajaat 100 kilsaa Melbounesta. Mornington Peninsula on muutenkin – vaikka golf unohdettaisiin – erittäin suosittu lomailukohde, joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa.
Mornington Peninsulalla pelasimme seitsemän kenttää:
– Moonah Links, Open Course (26.)
– The National, Moonah Course (6.) ja Ocean Course (37.)
– The Dunes Golf Links (14.)
– Eagle Ridge (ei 100 parhaan joukossa)
– Long Island (80.)
– Peninsula, North Course (25.)Kaikki nämä ylsivät tässä keskustelussa vertailukohteina käytettyjen Talin ja Aura Golfin tasolle. Kuitenkin vain Moonah Links, jossa muuten sijaitsee Australian PGA:n päämaja, The Nationalin molemmat pelatut kentät ja The Dunes olivat Suomen parhaiden kenttien Kytäjän ja Linna Golfin tasoa, eivät kuitenkaan yhtään niitä parempia.
Lähes kaikkien kenttien klubirakennukset ovat hulppeita, isoja ja tyylikkäitä, mutta niitä käytetäänkin monipuolisemmin kuin suomalaisia klubeja. Esim. häiden viettäminen golfklubilla on erittäin suosittua Australiassa. Peninsulan valtavan kokoinen klubi ei kuitenkaan ollut tyylikäs, pikemminkin päinvastoin, kun se muistuttaa 70-luvulla rakennettua suomalaista ammattikoulua.
Kun suunnittelee golfmatkaa Australiaan, yksi pulma on, ettei sikäläisten golfklubien nettisivuilla yleensä kerrota green fee –hintoja, mihin olemme Euroopassa tottuneet. Mm. tästä syystä päätimme säästää vaivaa ja varasimme lähtöajat paikallisen golfagentin kautta. Ainakin näin vieraspelaajan oli helppo päästä laatukentille ilman anomuksia ja kotiseuran suosituksia.
En tiedä yksittäisten pelaamiemme kenttien green fee –hintoja. Tiedän vain kokonaishinnan. Yhdeksän kierroksen keskihinnaksi (Sydneyn kentät mukaan lukien) muodostui 67 euroa, siis kentillä, jotka kahta lukuun ottamatta kaikki ovat Australian 100 parhaan kentän joukossa (Australiassa on noin 1800 kenttää). Minun mielestäni se ei ole paha hinta ’once in a life’ –matkalla. Halvempiakin kenttiä Australiassa on ainakin tuhat, mutta kyllä minä voin täälläkin pelata Vihdin tai Kotojärven tasoisia kenttiä. En tiedä, olisimmeko selvinneet halvemmalla, jos olisimme ostaneet green feet agentin sijasta suoraan kentiltä. Minun kokemukseni mukaan joissakin maissa (esim. Irlannissa) green feet kannattaa ottaa ainakin paremmille kentille pikemminkin paikalliselta agentilta kuin suoraan kentältä.
Muutamia pikantteja yksityiskohtia jäi mieleen Australiassa pelaamisesta. Muutamilla kentillä pukuhuoneessa pelaajien vapaassa käytössä oli puolentoista litran Cokis-pullon kokoinen pönikkä 20-suojakertoimen aurinkovoidetta, jota siellä ei kannata säästellä. Kentillä on erilaisia outoja sääntöjä, mutta me emme törmänneet siihen, että niitä käytännössä sovellettaisiin. Eagle Ridgen portilla olevan kyltin mukaan kentälle ei saa tuoda omia eväitä, vaan kaikki syömiset ja juomiset pitää ostaa paikan päällä. Vaatimus valkoisista sukista shortsien kanssa on tuttu monista muistakin maista, mm. Brittein saarten ja Etelä-Afrikan joiltakin kentiltä. The Nationalissa pelaajan sukissa (jos pelaa shortseissa) ei saa olla mitään logoa, mutta jos on, logon pitää olla The Nationalin logo, hah!
Muista Australian 100 parhaan joukossa olevista kentistä Morningtonin niemimaalla ovat Moonah Linksin Legends Course (13.), The Nationalin Old Course (16.), Peninsulan South Course (39.), Portsea (38.) ja Sorrento (88.), mutta niiden pelaaminen jäi meiltä ’second time in the life’ –matkalle. ShoulderTurnin mainitsema St. Andrews Beach (32.) oli matkamme aikana suljettuna konkurssin vuoksi, mutta on näköjään saanut uudet omistajat ja avattu taas. Lähempänä Melbournea ovat kuuluisat Sandbeltin kentät, mm. Royal Melbourne (3.) ja Kingston Heath (1.), joista pelasimme siis ainoastaan Peninsulan North-kentän.
Jos menet Morningtonin niemimaalle, suosittelen, että otat golfista ainakin pari vapaapäivää, koska sieltäpäin löytyy muutamia koko Australian suosituimmista turistinähtävyyksistä. Philip Island on tullut tunnetuksi lähinnä kerran vuodessa ajettavasta moottoripyörien MM-kisasta. No, mopot eivät meitä kiinnostaneet pätkääkään, mutta vietimme siellä yhden unohtumattoman hienon päivän ja kävimme tutustumassa koaloihin, pelikaaneihin, muutamaan tuhanteen hylkeeseen ja pikku pingviineihin.
Toinen päivän matka Morningtonin niemimaalta kannattaa ehdottomasti tehdä Great Ocean Roadille), joka on maailman tunnetuimpia autoilureittejä huikeiden maisemiensa vuoksi. Sen alkuun pääsee lautalla Sorrentosta. Ehdimme hyvin käydä Ryestä yhdessä päivässä katsomassa The Twelve Apostles ja Loch Ard Gorge -nähtävyyksiä.
Vietimme Melbournen keskustassa vain muutaman tunnin ennen paluulennon lähtöä. Kävimme risteilyllä Yarra-joella, joka virtaa kaupungin läpi. Melbourne vaikutti samanlaiselta kuin muutkin suurkaupungit. Ei ollenkaan tuntunut siltä, että haluaisin asua lomalla siellä.
Kiitos vastaksestasi Kanindödare !
Hyviä vinkkejä monta. Katsotaan mitä saadaan niistä hyödynnettyä.
Apua kaipaan Brisbanen seudulta,sekä vinkkejä. Ajatus pyöriä ’lokakuun lopun lämpimät’ siellä ja valua kohti Melbournea kun mittarin lämpötilat on ’ suomen sortsi kelit ’ ja autossa saa pitää ilmastointia ajaessakin päällä….
Kierroksia golffia, mukavilla kentillä, huikeita odotuksia tiedossa…
Mr Cool
Golfista en Brisbanen suunnalla osaa sanoa mitään, en katsonut edes niitä kenttiä.
Mutta käykää ehdottomasti Gold Coastilla.
Australian Miami, vei ainakin mun sydämen.Minja kirjoitti: (30.8.2010 21:12:29)
Golfista en Brisbanen suunnalla osaa sanoa mitään, en katsonut edes niitä kenttiä.
Mutta käykää ehdottomasti Gold Coastilla.
Australian Miami, vei ainakin mun sydämen.Auto alla, joten siltä osin ’matkailu avartaa’… Ajatuksissa piipahtaa
kiitos vinkistä
Mr Cool
vanurmi kirjoitti: (18.8.2010 17:37:54)
Hei!
Ei kai nyt muutaman viikon matkalla kannata mennä ihan halvimmille/tavallisimmille/tylsille/vastaaville kentille??
Jos kyseessä on sellainen ’once in a life’ matka, niin eiköhän pelattavat kentät kannata ottaa sieltä paremmasta päästä.
Uudessa-Seelannissa Cape Kidnappers räjäyttää varmasti golf-tajunnan! Se taitaa olla Eteläsaarella, joten sinne on vähän matkaa, mutta kannattaa varmasti.
Siinä lähistöllä on Kauri Cliffs, jossa on käyty pelaamassa muutama iso turnaus.
Cape Kidnappers on tosiaankin käymisen arvoinen paikka. Se sijaitsee itse asiassa pohjoissaarella, about 5 h ajomatkan päässä Aucklandista etelään. Kierroshinta on kyllä aika suolainen, muistaakseni 200 €.
Kauri Cliffs on taas muutama tunti pohjoiseen Aucklandista ja on kuulemma Cape Kidnappersin kaltainen elämys.
Aucklandin tuntumassa, tyyliin puoli tuntia pohjoiseen on Gulf Harbour niminen kenttä. Oli kanssa oikein kiva ja muutama oikein näyttävä väylä mahtui myös joukkoon. Viikonloppuhintakin oli edullisempi kuin hyvien kenttien hinta Suomessa.
Minja kirjoitti: (18.8.2010 16:34:46)
Ausseihin pakko päästä vielä takaisin, aivan mieletön paikka.
Seuraavalla kerralla myös Uuteen-Seelantiin asti, nyt oli stoppi Singaporessa. Joka oli hämmästyksekseni tylsääkin tylsempi paikka..
Kaikesta voi olla montaa mieltä… Mielestäni Helsinki on paljon tylsempi paikka kuin Singapore. Riippuu aika paljon mitä matkailija hakee. Shoppailua ja vilkasta yöelämää? Vai puistoja? Museoiden ystävä ei kyllä montaa löydä tästä kaupungista.
Ja kuinka monessa miljoonakaupungissa on noin 5-10 minuutin matkan päässä ydinkeskustasta 18-reiän julkinen golf-kenttä? Ei täällä välttämättä ole kovin edullista pelata, mutta 700 km2 kokoiselta saarelta löytyy 18 täysmittaista golf-kenttää. Se on aikamoinen määrä.
peter_tee kirjoitti: (16.9.2010 15:23:52)
Aucklandin tuntumassa, tyyliin puoli tuntia pohjoiseen on Gulf Harbour niminen kenttä. Oli kanssa oikein kiva ja muutama oikein näyttävä väylä mahtui myös joukkoon. Viikonloppuhintakin oli edullisempi kuin hyvien kenttien hinta Suomessa.
Kun greenfee on kaikkina päivinä NZD180 (for international players) eli noin 100 euroa, en sanoisi hintaa edulliseksi Suomeen verrattuna. Sen sijaan viereisellä Whangaparaoan kentällä on normaalimpi uusiseelantilainen greenfee – NZD40 eli 23 euroa. Kenttä on championship-luokkaan hieman lyhyt mutta muuten ihan ok.
Kiitoksia vastauksista.
Passi, matkaliput viisumit odottavat pöydällä. Matkalaukku on pakkaamista varten avattuna lattialle. Eli pian alkaa matka. Vinkit olen käynyt läpi, itse asiassa ei isommin suunniteltu päiviä. Cape Kiddnapper on matkan varrella joten…
Ausseissa aikaa enemmän ja kenttiä tulee varmasti käytyä läpi.
Jouluksi koti suomeen.
Mr Cool
Terveisin Maailman lopun ääreltä!
Jo toista viikkoa takana.. mielenkiintoista matkaa. Olemme liikkuneet pohjois-saarta etelästä ylös. Ja nauttineet kaikesta .
Ja golfista sen verran, Cape Kidnappers pelattu aurinkoisessa ja liki tuulettomassa +15c säässä. Huikeaa kokemus kaiken kaikkiaan. Oli myös tuuria,ei oltu varattu teeaikaa ja päästiin pystystä . Kenttä oli ihmeellinen ja kaiken sen maineensa arvoinen.
Yksityiskohtana, sisääntulo alueelle oli huomaamaton, portti ja portinpuhelin josta pääsi sisään 8km yksityistietä jne…Suosittelen
Mr Cool
Täällä vielä odotellaan kevään etenemistä kesäksi siellä päin, mutta tarkoitus on siirtyä sinne kaamosta karkuun ensi kuun alussa. Hyviä gf-tarjouksia näyttää tulevan jatkuvasti TeeItUpNZ.com -sivustolla. Paljon on tyrkyllä tiiaikoja NZD 20:llä eli 11 eurolla. Niitä meinaankin ensi kuussa hyödyntää.
10 kierrosta matkailureissulla takana. Ihan ok. omasta mielestä. Kentät ok.. Kyläkentät olleet ihan kiva lisä, se helppo tunnelma vie mukana
Mr Cool
-
JulkaisijaArtikkelit