30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistägolf & kuntoklubi, samalla maksullaRe: golf & kuntoklubi, samalla maksulla

#434422 Ilmoita asiaton viesti

Tama oli muuten yksi pointeistani muinaiseen ’vaantoon’ KLn kanssa miten p&p kenttia(kin) voidaan saada tuottavammiksi. Ihan niin yksinkertaista se ei kuitenkaan ole, etta hupsista laitetaan tohon kulmaan penkki ja pari painoa (tietenkaan), mutta sellainen asiakkaiden yli rajojen viihtyvyys klubeilla on varmasti hieman ylenkatsottu asia Suomessa. Tama on tietysti oletus (koska edelleenkaan en tieda syvallisemmin), joten korjatkaa jos on paha asiavirhe tai jos jossain on hyvia esimerkkeja tasta. Ja jos on, niin laittakaa linkkeja. Olis kiva nahda mita on tarjolla.

Meidan klubilla on esim kolme racketball-kenttaa, korista ja sulkista voi pelata, on iso gym ja fitness sali (jooga ym ym) ja sen lisaksi on meille eksoottinen suomalainen (!!) sauna kera uimahallin. Eilen kun kavin pelaamassa 14 reikaa illalla ja uimassa, niin oli eka kerta kun paikalla ei ollut ketaan. Syy taisi olla ProBowlin, koska muutoin koko rakennus on varsin vilkkaassa kaytossa jopa sunnuntaisin. Klubin ravinteli (itse asiassa kaksi ravintelia) oli kuitenkin hyvinkin puolitaynna, mika oli hyva huomata. Uudet omistajat & uudet konseptit kun on…

**Edith** Ai niin ja sanotaan nyt viela, etta klubimme on ’in the middle of freaking nowhere’, joten ei tallaisenkaan tarvitse olla missaan isommassa taajamassa kiinni, kun tuote on kutsuva.