30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

Minni aloitti birdiellä!

Etusivu Foorumit Yleistä Minni aloitti birdiellä!

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hän on tällä hetkellä T6 kokonaistilanteessa -5, takanaan mm. Lorena Ochoa (-4). Toivotaan, että peli lähtee sujuvasti käyntiin hienon aloituksen myötä.

    Ei pöllömpää peliä heti alkuun:-)

    Juu eli Minni on nyt tilanteessa -6 tehtyään toisen birdien 10. väylälle. Hänen sijoituksensa on jaettu neljäs tila, samassa ovat myös mm. Sörenstam, Miyazato ja Wie.

    Muutama birkku tuohon niin kärki vaihtuu! Peukut pystyyn!

    Isovarpaat pystyyn!

    Minnillä 10 pelattuna, jaetulla 3. sijalla, kaikkiaan 11 naista YHDEN lyönnin sisällä kärjessä… huh huh.

    niin itseasiassa jonkin aikaa on ollu 11 pelattuna ja T3 😛

    PC:ltä Minniä, TV:stä jalkapalloa ja kesä tulee. Tänään 2 birkkua ja pitkiä draiveja, ei hassumpaa.

    on muuten käsittämättömän hidasta tuo ajankulku. Ainakin kymmenen kertaa tulee katsottua live scoringia joka reiältä, ennen kuin päivitys tulee Minnin kohdalle…

    EFC

    Ei malta lähteä vielä ees nukkumaan…

    Totta on, Webbin lyönnit päivitettiin paljon nopeammin nettiin.

    Tuplapoki… voi voi

    SIELTÄHÄN SE BOGI TULI!!! AAARHTHGHGG!!!!111

    NO EIKU TUPLA VOI TERRRVE 😀

    Ja 2:llä edellisellä kierroksella teki birkun samalla reiällä, ei voi olla totta.
    Hard golf Halleluja …………….

    tmv

    Hetken jo mietin että nyt ollaan todella lähellä voittoa…

    tmv

    Johan oli lopetus. Takaysi +4, birdie, kaksi tuplabogia, yksi bogi ja näistä siis kahdelle viimeiselle väylälle bogi ja tupla. Kärkipään sijoitus vaihtui pitkälle sijaan T25 ja rahaa meni melkoisesti ohi suun. Harmi ettei koko viikonlopun kestänyt tsemppi ja tasaisuus kantanut viimeiselle ysille…

    Eipä sikäli, ensimmäinen LPGA:n major ja sijoitus 30 parhaan joukkoon on tietysti hieno juttu. Harmi vain että yleensä suomalaisilla tuppaa homma tulemaan nimenomaan näin, eli tullaan kärjestä alaspäin loppusuoralla.

    Hienoa Minni !

    Loistava tulos ja antaa varmasti Minnille hurjasti itseluottamusta ja lisäpotkua huomata että pystyy kisaamaan tasapäisesti mailman huippujen kanssa.

    Vaikka tottahan tietysti on, että vainka kuinka positiivinen koittaa olla, niin kyseessähän kuitenkin haiskahtaa perisuomalainen synti, jonka klubipelaajakin useasti kierroksen jälkeen oluttuoppiinsa puuskahtaa: Hitto kun kävi huono tuuri. Jos se yksi lyönti olisi…

    Mutta valtavat onnittelut Minnille ja kovasti tsemppiä. Nyt se on todistettu: mahdollisuudet on vaikka mihin !

    Hyvin se meni, vaikka tarjolla olisi ollut aivan huippusijoistus. Siihen ei rahkeet vielä tällä kertaa riittäneet. Se että jännitys aiheutti pientä paniikkia viimeisillä rei’illä täytyy laittaa kokemattomuuden piikkiin. Minni on nuori peluri ja kysymys on ensimmäisestä kaudesta LPGA:lla.

    Vaatii vielä 5-6 vuotta kovaa harjoittelua että pystyy nousemaan maailman ehdottomaan eliittiin. Golf on siitä hyvä laji että siinä voi kehittyä vielä 40-50 vuotiaana. Varmuus ja kokemus karttuu jokaisessa kisassa.

    Hyvin puhuttu Clubhouseveliseni (KL älkööt tulkoo mustasukkaiseksi tästä velitermistä). Olisinpa tuon osannut muotoilla yhtä kauniisti ja osuvasti !

    Vihdoinkin Suomi on saanut todellisen huippupelaajan, joka on jo osoittanut kykynsä. Kunhan A. Ahokkaan paikat vaan kestävät, niin saamme miesten puolelle myöskin ainakin yhden lisää.

    Thumb Up, Minni (ja Antti kans) !

    Positiivisuus on golfissa a ja o. Positiivisuudella ei kuitenkaan saa ummistaa silmiä pahoilta puutteilta. Hieman ihmetyttää täällä joidenkin hehkutus, että Minnillä meni hyvin. Tämähän oli katastrofi. Golfin majoreissa harvoin päästään mukaan voitto- tai kärkisijataistoon. Minni oli siinä ja pelasi viimeiset 7 reikää viisi yli. Sen karmeampaa tulosta on vaikea kuvitella huippukuntoiselta urheilijalta.
    Jotain pitäisi tehdä nyt sillä väylällä, jolla on A. Ahokkaan mukaan leveyttä korvien välissä 10 senttiä. Ei se odottelemalla näköjään parane. Täällä jotkut kirjoittavat, että golffari on parhaimmillaan 40-vuotiaana. Miehissä huippu(=voitto)kunto harvoin puhkeaa alle kolmekymppisenä, mutta naisilla asia on täysin toinen. Minnin ikäisiä on huipulla paljon enemmän kuin iäkkäämpiä naispelureita ja koko ajan lisää tulee.
    Tulos tuntuu sitäkin masentavammalta, kun selvästi näkee, että Minni hyvällä peruspelillään yltäisi aivan maailman kärkikastiin. Ei siihen tarviota mitään hirmusuperia kuten oli luettavissa hänen lausunnostaan ennen viimeistä kierrosta. Samanlainen kierros kuin kolme edellistäkin olisi tuonut selkeästi top ten -sijoituksen ja yli kolminkertaisen rahasumman, jolla olisi ollut suuri merkitys ensi vuoden korttia ajatellen.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Minni aloitti birdiellä!

Etusivu Foorumit Yleistä Minni aloitti birdiellä!