Aihe: Vieras peliseura. - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Vieras peliseura.

Etusivu Foorumit Yleistä Vieras peliseura.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen ihmetellyt kenttien eroa saada vierasta peliseuraa. Kotipuolessa pohjois-savossa lähes aina yksin lähtöajan varatessa peliryhmään liittyy muitakin pelaajia. Muutaman kokemuksen perusteella etelämmässä ei lähtöön tahdo löytyä peliseuraa. Jälleen näyttää viikonlopulle tapahtuvan samankaltainen tilanne kytäjällä. Uusilla kentillä olisi kuitenkin mukava saada peliseuraa, jotka ovat aikaisemmin kenttää pelanneet. Onko muut havainneet samankaltaista

    Itse ilmoittaudun aina ryhmään, jossa on jo ennestään ainakin yksi pelaaja. Jos kuitenkin klubille saapuessani olen jäänyt yksin ryhmään, niin pyydän caddie masteria siirtämään minut ryhmään, jossa on pelaajia. Tällä kaudella kerran on pitänyt vaihtaa ryhmää. Pelaan siis enimmäkseen ennestään tuntemattomien kanssa, koska kotikenttäni on hiukan kaukana.

    Aika täyttä on ainakin kotikentälläni, eikä varmaan yhtään aamupäivän lähtöä ole alle 3 pelaajan.

    Ensi viikonloppu on hieman poikkeuksellinen, koska silloin pelataan suurimmalla osalla kentistä seurojen mestaruuskisat.

    Kona: Katso tilanne uudelleen. Löysin pari ”yksinäistä” lähtöä, joissa Kytäjäläisiä ja pari lähtöä, jossa singelipelaajia. Mutta löysin paljon lähtöjä, joissa tilaa yksittäiselle pelaajalle. Käy vaihtamassa varauksesi.

    Jos jätetään huonon sään vaikutus pois, luulen että lähtöajalla, pelitasoituksella ja kentän käyttöasteella on eniten merkitystä siihen, miten ryhmä muodostuu. Peliajan muuttaminen on helppoa, joten tilanne elää kokoajan. Itselleni on kerran sattunut tilanne,
    jossa jäin yksin. Pelasin kierroksen kahdella pallolla, jolloin olin mukavasti muun kentän rytmissä ja kokemus olikin positiivinen. Mutta, tottakai seurassa pelaaminen on golfin parhaita puolia !

    Kytäjällä olen kuullut jopa paikallisten ihmettelevän miten osa pelaajista mieluummin muuttaa lähtöaikaansa kuin pelaa samaan lähtöön ilmoittautuneen vieraan kanssa. Tuleehan siitä aina vähän epätoivottu olo kun kolme muuta lähdössä ollutta ovatkin jääneet siitä pois ja ykköstiillä seisotkin yksin. Omalla kotikentälläni menevät lähtöajat aina niin nopeasti, ettei yksin joudu/pääse kentälle edes vahingossa. Käyttöaste ja kulttuuri siis määrittelevät pitkälti näitä asioita.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Vieras peliseura.

Etusivu Foorumit Yleistä Vieras peliseura.