23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Ketä saa kiittää – Nexgolfin hautajaisilmeestä?

Etusivu Foorumit Yleistä Ketä saa kiittää – Nexgolfin hautajaisilmeestä?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko tämä meille useimmille harrastuksena pysyvä laji niin synkkä ja surumielinen, että pitää tehdä ilme, joka enemmän muistuttaa hautajaiskaavaa. Sivut eivät muutoinkaan toimi moitteettomasti. Tekijät ovat ilmeisesti samoja, jotka jo pilasivat Golfpisteen
    sivut. Onneksi näitä golfsivuja tekevät myös monet muut ja peliajan voi varata myös
    puhelimitse.

    KL

    Kieltämättä on ulkoasu synkänpuoleinen, toisaalta aika teknisen näköinen. Mukava lisä on tuo viimeisimpien kierrosten graafi, mutta edelleenkään en ymmärrä miten jotkut kierrokset ovat nolla (0) lyöntiä.

    Erityisesti jään kaipamaan viikkokalenteria, josta oli helppo poimia päivä ja aikahaarukka. Nyt kuluu turhaa aikaa selaamiseen. Selkeydessä ja käytön helppoudessa on myös hieman toivomisen varaa. Tästä tulee ihan mieleen GameBookin uudistus, jossa osa hyvin toimivista ominaisuuksista otettiin pois ja uudesta versiosta tehtiin niin vaikea käyttää, että hermot ovat menneet jo monta kertaa.

    Ulkoasu taitaa olla pienin ongelma uudessa versiossa ja hautajaisilmeenkin saa muutettua ylösnousemukseksi asetuksissa.

    Varsinaiseen ongelmaan törmäsin puhelimella tehdyssä varauksessa. Ensinnäkin selailu oli todella tuskallista eivätkä sivut skaalautuneet näyttöön mitenkään järkevästi. Varaus päättyi virheilmoitukseen eikä lisättyä palaajaa näkynyt varaustaulukossa. Kuitenkin kannettavalla, uudessa käyttöliittymässä avattuna varaus näkyi, tosin osittain virheellisenä, eikä varauksen poistaminen onnistunut. Vanhalla käyttöliittymällä kaikki toimi sujuvasti kuten aina ennenkin.

    Vaikuttaa siltä, että muutosprojekti on lievästi sanottuna keskeneräinen ja/tai se ollaan tunanoimassa perusteellisesti.

    ts

    4par

    Vaikuttaa siltä, että muutosprojekti on lievästi sanottuna keskeneräinen ja/tai se ollaan tunanoimassa perusteellisesti.

    Taitaa olla ihan ensimmäisiä tapauksia alalla 😀

    ts

    4par

    Vaikuttaa siltä, että muutosprojekti on lievästi sanottuna keskeneräinen ja/tai se ollaan tunanoimassa perusteellisesti.

    Taitaa olla ihan ensimmäisiä tapauksia alalla 😀

    Mutta hei…. tehdään 6 minuuttia pidempää päivää niin asia korjaantuu

    Itse pidän uudesta tumman tyylikkäästä ja teknisestä ilmeestä. Tosin hetken tamppaamisen jälkeen (kännykällä) päädyin loggautumaan uudelleen vanhaan käyttöliittymään kun ei haluttuja toimintoja löytynyt..

    Näitä uudistuksia mielellään voisi tehdä toiminnallisuudet edellä. Melko sama miltä ne näyttää, sitä voi viilata sitten kunhan auttavasti edes kaikille alustoille olisi devattu ja testattu toimivuus. Miksi ios crome yhdistelmällä ei aktivoidu kirjautumisnappi ollenkaan? Teetime app annettaessa väärä salasana tai muuten virheitä se kyllä niin myös kertoo … Oikeilla yhdistelmillä pääseekin sitten vain katsomaan tekstiä … Yhteyttä ei saatavana mitä käyttäjä tilanteessa voi tehdä! Faq osiosta ei mitään apua eikä yhteystietoja missään. Aivan helvetin mahtavaa.
    Mutta ilon kautta vaan kai sitten

    Kaipaan vanhassa hyvin toimineita asioita:
    – viikkokalenteria
    – vanhassa varaaja voi vahvistaa koko ryhmänsä lähdön, nyt jokainen pelaaja joutuu kirjautumaan itse ja vahvistamaan varauksensa
    – vieraskenttien ajanvarauskalenterin selausta. Nyt naapurikentän varauslistaan ei pääse lainkaan.
    – ryhmänsä ajanvarauksen peruuttamista mahdollisen esteen sattuessa.
    – älypuhelimella selailua

    Valkoinen teksti mustalla pohjalla on hyvin luettavaa, se sii hyvä asia.

    Yksi loistava ominaisuus uudistetussa NexGolf-käyttöliittymässä on, verrattuna esim. tähän sontaan, johon juuri nyt olen kirjoittamassa: Vanha käyttöliittymä -painike.
    Että kiitos siitä.

    Pyytää luottokortin tiedot. Hmm eo vainuta niin hyvin tehdyltä että olisi tietoturva kunnossa. Oppiipahan taas soittaa cadärille…

    Ovat näköään saaneet tuohon uuteen elvytettyä senkin bugin, joka vanhasta korjattiin ”jo” joskus toukokuussa. Tasuria nostava tasoituskierros tarjoaa muutokseksi +0.2, kun 2016 säännöillä se on tietysti +0.1. Näyttää olevan noille jampoille koodaus yhtä vaikeaa kuin golfaus oli tänään minulle.

    No, tänään loppus tasapuolisuuden vuoksi molemmat versiot toimimasta, ehkä siksi että olen ahkerasti antanut palautetta……..

    KL

    NexGolfin serveri kaatui mestisviikonlopun takia, kuten on tapahtunut (aina ?) ennenkin samana ajankohtana.

    Samoin Golfbox tökki eilen. Samasta syystä(?)

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Ketä saa kiittää – Nexgolfin hautajaisilmeestä?

Etusivu Foorumit Yleistä Ketä saa kiittää – Nexgolfin hautajaisilmeestä?