23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Hinnat USA:ssa

Etusivu Foorumit Matkailu Hinnat USA:ssa

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko tietoa millaiset mailojen(varsinkin rautasetit) hinnat ovat Jenkeissä nykyään?Entä tasokkaita liikkeitä New Yorkissa?

    suurinpiirtein 200-300€ halvemmat kuin Suomessa….

    Olen tassa juuri itselleni rautasettia etsimassa. Valinta on vaikeaa

    Ohessa ihan vaan muutamia esimerkkeja stiffilla metallivarrella 3-PW;

    Mizuno MX-20 $559

    Mizuno ProII $559

    Mizuno MP-30 $699

    Callaway X-14 $609

    Titleist DCI-762 $619

    Titleist DCI-990 $599

    Titleist DCI-822 $619

    TM 300 $709

    TM 360 $699

    Ping i3 Blade $619

    Ping i3 OS $619

    Adam Tight Lies GT $299

    King Cobra SS $429

    Wilson Deep Red FatS $529

    No, niitahan tulikin vahan enemmankin.

    New Yorkin tarjonnasta en tieda, mutta varmaan pikkasen extraa saa laittaa em. netti-hintoihin. Itse kuolaan noiden uusien Mizunoiden peraan…

    Nimetön

    Noihin allamainittuihin hintoihin toki pitaa lisata myyntiverot joita ei internetkaupassa ole laisinkaan. Nevada Bobin sivuilta loytyy varmaankin kattava katselmus ja googleen voi laittaa hakusanoiksi ’Golf shop new york’

    Internetkauppiaat eivat yleensa toimita hotelleihin tavaraa, mutta saattaa olla poikkeuksiakin.

    Kannattaa sit kanssa pelata niillä mailoilla jenkeissä, että ovat käytetyn näköiset (lyö vaikka hotellin pihalla turpeeseen), ennen kuin yrittää tuoda Suomeen.

    Tulli erittäin kiinnostunut sieltä tulevien golfareiden bägin sisällöstä, ja jos yrität ’vihreätä’ linjaa bägi väärällään uusia mailoja joudut aika suurella todennäköisyydellä maksamaan tupla-alvit ja tullit riippuen tullimiehen mielentilasta.

    Muistuttaisin että tilatessa jenkkilästä mailoja niin netti hinnat ovat verottomia, mutta tuodessa Suomeen mailat tulee tullata. Tullausarvo määritellään CIF hinnan mukaan (ostohinta + kuljetus), tulli golf tavaroille on 2,7% ja sitten tietysti AVL 22 %. Esim. 600 eur mailat + kuljetus n. 50 eur maksaa tilaajalle: (600+50)*2,7%*22%= 814 eur. Tietenkin jos itse hakee niin voi tuoda maahan ’käytettyinä’ ja välttyy tullilta.

    DFF

    Kaikillle niille, jotka aikovat tuoda ’käytettyjä’ mailoja USA:sta, haluan sanoa, että mikäli mailojen arvo tai esim. pelkästään yhden mailan arvo esim. putteri ylittää 175 €, mailoista joutuu maksamaan tullin ja ALV:n. Mikäli narahdat vihreältä linjalta niin maksu on tietty kaksinkertainen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla selvitystä käytetyistä mailoista ei noin vaan hyväksytä, joten mailojen lyöminen naarmuille juuri ennen koneen nousua ei pelasta maksuilta, mikäli mailat on hankittu alle vuoden sisällä USA:sta ja 175 arvoraja ylittyy. Lentoasemalla on tiedot jenkeissä myytävistä mailoista, niiden hinnoista ja alennushinnoista, joten mikäli ostokuittia ei löydy, niin mailat jää tulliin tulliselvitettäväksi kunnes mailojen todellinen alkuperä on selvinnyt. Neuvona siis, että malttia mailojen ostoon.

    jonkinlaisen käsityksen saat hintatasosta esim

    http://www.edwinwatts.com sivuilta.

    esim Callaway ERC2 maksa 299 dollaria..

    osa on liki kotimaan hinnoissa..

    pääsääntöisesti edullisempia.

    Titleistin tiettyjä palloja saa puoleen hintaan,

    tyhjin käsin siis ei tarvitse takaisin tulla.

    Tuo ERC2:n hinta yllättäen tipahti 150-200 taalaa elokuun kuudennen päivän jälkeen…

    Nimetön

    Periaatteessahan homma menee niinkuin sanotaan, eli tiettyyn rahaan asti tavaroita saa tuoda omaan kayttoonsa ja sen jalkeen joutuu maksamaan tullia. Kysymys on kuitenkin kayttotavarasta jonka ikaa on todella vaikea menna maarittelemaan, miten tullimies todistaa, etta sinulle ei ollut kyseisia mailoja jo mennessasi sinne, samoka keppeja kuitenkin suomessakin myydaan. Jos sinulla on kahdet kepit sitten menee jo tietysti hankalammaksi, mutta jos perheeseen kuuluu vaikkapa vaimo tai lapsi voidaan olettaa toisten keppien olevan jomman kumman heista.

    Vaite, etta tullimiehet ovat ’todella kiinnostuneita’ golffareiden reppujen sisallosta on kylla todella yliampuva. Jos suomen tullin resursseilla voidaan olla jostain kassin sisallosta todella kiinnostuneita ei se todellakaan ole golffareiden.

    Itse useasti matkustavana tiedan omakohtaisesti etta tulli erittain innokkaasti kurkkaa Golf-bagiin, jos tulet EU:n ulkopuolelta eli esim. Finskin suoralla lennolla Nykista. Tullessani jonkun EU-maan kautta, esim. Lontoosta, aika usein bagi on jaanyt katsomatta.

    Koskien todistusvelvollisuutta, voidaan todeta etta Suomihan ei ole oikeusvaltio, vaan sina olet syyllinen niin kauan kunnes pystyt toisin todistamaan :-).

    Kyllä se tulli siellä Helsinki-Vantaalla ainakin joskus valppaana on. Puolitoista vuotta sitten ostin Jenkkien matkaltani Titun 975F puukolmosen, muita mailoja minulla ei mukana ollut ja kävellessäni tullin ohi yksinäinen maila kourassa, kiinnitin tullimiesten (ja -naisten) huomion. Tullimies ohjasi minut takahuoneeseen ja alkoi kyselemään tullattavista ostoksista, pakko oli myöntää, että mailan olin matkalta ostanut (muovisuojus vielä lavan päällä).

    No loppupeleissä tapaustani oli säätämässä 5(!) tullitoimihenkilöä (ei varmaan muuta tekemistä). En kuitenkaan joutunut maksamaan tulleja, koska onneksi mailasta oli vielä kuitti jäljellä ($159) ja se alitti silloisen verovapaiden tuotteiden yhteisen tuontirajan (olisiko ollut 1100mk).

    Mutta varoituksena vain, että kyllä se tulli voi nappaista sinne takahuoneeseen. No onneksi kuitti oli vielä tallella (aivan vahingossa se löytyi jostain lompakon pohjalta, en sitä mitenkään erityisesti säästänyt), ilman sitä olisin varmaan joutunut tulleja maksamaan. JA todellakin tuntuu, että ainakin Suomen tullissa olet syyllinen ennenkuin itsesi syyttömäksi todistat…

    No, kyllä se minusta aikamoista kiinnostusta tullilta osoittaa, jos kaikki Finskin Nykin lennolta tulleet bäginkantajat joutuivat takahuoneeseen… ja aika moni sieltä mukavan lisälaskun saivatkin.

    Nimetön

    Onko jollain omia kokemuksia jenkeistä tilaamisesta (esim. Edwin Wattsilta)? Kestikö toimitus kauan, oliko mailat hyvin pakattu, oliko mitään ongelmia?

    Hinnat kyllä vaikuttavat olevan ihan asialliset, vaikka tullit ja alvit niihin lisääkin 🙂

    Nimetön

    I stand corrected.

    Itse kun olen ottanut sen periaatteen, etta en Finnairilla lenna ennen kuin helvetti jaatyy niin en tuollaista ole koskaan kokenut. Amsterdamin kautta tullessa ei ole koskaan ollut ongelmia. Luonnollisestikaan tullimiehia ei Schengen sopimuksen maiden valisilla lennoilla juurikaan nae.

    Nimetön

    Itse tilasin muutama viikko sitten jenkeistä mailoja.
    Liike oli http://www.wholesalegolfequipment.com/
    ja toimitus kesti n. 10 päivää ja asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa. UPS toimitti paketin ovelle ja hoiti tullauksen.

    Suosittelen tuota liikettä, huokeat hinnat ja itselleni ainakin jäi positiivinen kuva liikkeestä. Nettisivut eivät ehkä ole ihan komeimmat, mutta kaikki muu toimii täydellisesti omien kokemuksieni mukaan.

    Joo, totta tilanne on ihan eri kun tulee EU-sisäisellä/schengen lennolla. Suorilla Nykin lennoilla olen lähestulkoon aina tömännyt samanlaiseen syynäämiseen. Tuntee itsensä ihan huumekuriiriksi…. Pitäis varmaan kokeilla muutakin kuin Finskiä noilla lennoilla… mutta firmalla kun on tietyt diilit…

    Nimetön

    Pelimies.

    Joo, meidan firmallakin oli diilit finskin kanssa, kunnes kaikki nousivat kapinaan tata maailman huonoimman palvelun lentoyhtyota vastaan ja nyt lennamme hollantilaisin siivin.

    Tosiaan, kun sanoin tuon kommentin noista tullimiehista, en edes ottanuyt huomioon, etta suomesta menee suora lento USA:n.

    Nimetön

    Tullin kanssa ei ongelmia, kun lentää usa:sta jollekin euroopan kentälle ja sieltä jollekin muualle kuin helsinki vantaalle esim. tampereelle.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Hinnat USA:ssa

Etusivu Foorumit Matkailu Hinnat USA:ssa