15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
sgc - Sarfvik Golfklubi ry

Golfsarfvik Oy hakee ravintoloitsijaa

Sarfvik Golf on kiireetön golfklubi Espoon ja Kirkkonummen merellisissä maisemissa, vain 20 min. ajomatkan päässä Helsingistä. Meillä on kaksi huippukuntoista golfkenttää ja olemme monella mittarilla Suomen arvostetuin golfklubi. Ravintolatoiminta on tärkeä ja keskeinen osa palveluamme ja vieraan greenfee-maksuun sisältyy yleensä ateria-/lounasetu.
Sarfvikin kentillä pelataan vuosittain noin 25 000 kierrosta. Golfkauden ulkopuolella klubitaloa on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten. Laatutavoitteet ovat korkealla sekä ruoan että asiakaspalvelun osalta. Haemme monivuotista yhteistyökumppania ravintolapuolelle ja tarjoamme valmiin asiakaskunnan, joka on valmis käyttämään rahaa ravintolapalveluihin. Suunnittelemme myös talveksi keittiöremonttia, joten uudella ravintoloitsijalla on mahdollisuus vaikuttaa suunnitelmiin syksyn aikana.

Kiinnostuneita pyydämme jättämään kirjallisen hakemuksen, jossa on kuvaus suunnitellusta toiminnasta ravintolassamme. Kuulisimme myös mielellämme mahdollisia ideoita golfravintolakonseptimme kehittämisestä entistä monipuolisemmaksi ja houkuttelevammaksi jäsenillemme.

Lisätietoja antaa Golfsarfvik Oy:n toimitusjohtaja Staffan Tuomolin: staffan.tuomolin(at)golfsarfvik.fi, 050-557 3690. Lähetäthän hakemuksen viimeistään 31.10.2019.

Golfsarfvik Oy