21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
pbg - Porvoo Golf

Porvoo Golfin avoimet kesätyöpaikat

​​Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä tarjolla Porvoo Golfissa.

Caddiemastereita/ Ravintola työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin

Caddiemaster / Ravintola työhön tarvitaan iloinen, reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä. Työtehtävät ovat erittäin monipuolisia ja mielenkiintoisia. Golfalan kokemus tai tuntemus on eduksi, mutta ennen kaikkea oikea asenne työhön ratkaisee.
Työsuhteen pituus on 3-5 kuukautta golfkauden pituudesta riippuen. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa ja työvuoroja on 4-6 viikossa. Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on välttämätön.

Kentänhoitajia

Kentänhoitajaksi on etsinnässä reippaita, oma-aloitteisia ja ulkotyössä viihtyviä mielellään 18-vuotiaita golfkenttätyöntekijöitä. Vähimmäisikävaatimus on 16 vuotta ja mopo/traktorikortti.
Työsuhteen pituus on 2-5 kuukautta riippuen ihan omasta tilanteestasi. Työaika on arkisin klo 6 –14. Lisäksi töitä on välillä myös viikonloppuisin. Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on välttämätön. Palkkaus: Golfalan TES. Aikaisempi kokemus alasta eduksi, mutta ei välttämätön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.2.2024 mennessä esa.palosaari@porvoogolf.fi.  Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivat henkilöt löytyvät.