Seurauutiset - Golfpiste.com

11.–18.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
pbg - Porvoo Golf

Porvoo Golf hakee uutta toimitusjohtajaa

Toimitusjohtaja

Oy Porvoon Keskusgolf Ab on vakavarainen, omilla maillaan toimiva yhtiö, joka toimii kotikenttänä n. 1 300 jäsenelle. Kenttäyhtiö ja seura toimivat läheisessä yhteistyössä. Porvoo Golfin kenttä sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien äärellä,  vain 4km Porvoon keskustasta. Erinomainen sijainti moottoritien tuntumassa takaa sen, että Kehä ykköseltä matka kentälle taittuu alle puolessa tunnissa.

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme hänelle seuraajaa johtamaan Porvoo Golfia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän upeissa maisemissa kasvavan lajin parissa.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat mm.:
–    myynnin ja markkinoinnin johtaminen
–    operatiivisen toiminnan, hallinnon ja henkilöstön johtaminen
–    yrityksen ja liiketoiminnan kehittäminen
–    viestintä ja sen koordinointi

Edellytämme:
–    hyviä johtamis- ja markkinointitaitoja, esiintymiskykyä ja verkostoitumistaitoja
–    asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
–    hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
–    innostunutta ja yrittäjämäistä työotetta
–    kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja myyntityöstä
–    golfalan tuntemusta
–    taloushallinnon osaamista

Tarjoamme monipuolisen, vaihtelevan ja haastavan tehtävän ja mahdollisuuden kehittää vakaalla pohjalla olevan golfyhteisön toimintaa  osaavan ja itseohjautuvan henkilökunnan tuella.

Aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen maanantaihin 13.12. klo 16.00 mennessä osoitteeseen: heidi-maria.helenius@porvoogolf.fi. Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa kenttäyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heidi-Maria Helenius 040 727 0131 (yhteydenotot arkisin klo 9.00 – 16.00).