15.–22.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
ng - Nevas Golf

Juniorileiri 7. – 10.6.2021

Tervetuloa mukaan Nevaksen kesäleirille! Kesän leiri on kaikille junioreille avoin. Leiri järjestetään maanantaista torstaihin 7. – 10. kesäkuuta klo 9:00 – 15:00. Leiri on tarkoitettu 8-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirillä tarkoituksena on harjoitella golfia, pitää hauskaa, nauttia kesästä ja saada uusia kavereita. Valmennuksesta vastaa PGA Pro Kristiina Lassila apuvalmentajineen.

Leirin ohjelma koostuu lajiharjoittelusta, pelaamisesta ja harrastamme myös muuta liikuntaa. Leirin hinta 229 € sisältää valmennuksen, harjoitusalueiden ja kentän käytön sekä päivittäisen lounaan klubiravintolassa. Myös mahdollinen green card -koe kuuluu hintaan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset leirille sähköpostitse osoitteeseen kristiinalassila@luukku.com
Osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero, onko greencard ja jos on, niin tasoitus. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi osallistujan ruoka-aineallergiat ja muut mahdolliset lisätiedot.

Mukaan leirille tarvitset:
Omalla nimellä varustetut golfvarusteet. Huom! Mikäli tarvitset lainamailoja ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Pukeutuminen sään mukaan, repussa tai bägissä on hyvä olla mukana sadevaatteet, lippalakki tai muu päähine, aurinkolasit ja aurinkorasva jos aurinko paistaa. Nimi reppuun ja vaatteisiin. Riittävästi juotavaa (oma vesipullo).

Erikoisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Mahdollisesta lääkityksestä pyydetään tuomaan kirjalliset ohjeet leiriohjaajalle leirin alkaessa (ja maininta siitä myös ilmoittautumisen yhteydessä).
Pyydämme vanhempia huolehtimaan, että leiriläiset söisivät tukevan aamupalan. Lounas syödään puolenpäivän aikoihin.

Tervetuloa golfleirille!

Lisätietoja:
Kristiina Lassila
0503424318
kristiinalassila@luukku.com