22.–29.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista
lgv - Lakeside Golf Vammala

Koe Lakeside! -pelioikeustarjous loppukaudelle ja koko ensi kesälle!

Golfareilla on edessään vielä monta syksyistä peliviikkoa, mutta Lakesidessa suunnataan katse jo kohti tulevaa kesää. Missä sinä haluat pelata seuraavat huippukierroksesi?

Myynnissä on nyt rajoitettu 30 pelioikeuden erä uusille pelioikeuden haltijoille. Rajoittamattoman pelioikeuden loppukaudelle 2020 ja koko pelikaudelle 2021 sisältävä pelioikeus on nyt tarjolla yhteishintaan 610 euroa!

Pelioikeus on tarkoitettu pelaajille, joilla ei ole aiemmin ollut koko kauden pelioikeutta Lakeside Golfissa. Emme edellytä pelioikeutetuilta jäsenyyttä Lakesidessa, joten tämä pelioikeus sopii erinomaisesti myös kakkospelioikeudeksi oman kotiklubin pelioikeuden rinnalle.

Koe Lakeside! –pelioikeus loppukaudelle 2020 ja kaudelle 2021

 • Pelioikeus antaa täyden pelioikeuden Lakeside Golfin molemmille kentille loppukaudelle 2020 ja koko pelikaudelle 2021.
 • Pelioikeudella ei ole viikonpäivä- tai kellonaikarajoituksia.
 • Pelioikeus on tarkoitettu pelaajille, joilla ei ole aikaisemmin ollut koko kauden pelioikeutta Lakeside Golfissa.
 • Kilpailumaksut määräytyvät pelioikeuden omaavien kilpailumaksun mukaisesti.
 • Pelioikeus ei edellytä jäsenyyttä Lakesidessa. Pelioikeutetulla tulee kuitenkin olla jäsenyys jossakin suomalaisessa golfseurassa. Lakesiden jäsenyys on toki erinomainen vaihtoehto!
 • Koe Lakeside! –pelioikeus varataan Lakeside Golfin toimistosta. Pelioikeuden maksamiseen voi käyttää erilaisia liikuntaetuja. Loppusyksyn ja tulevan kauden yhteispelioikeus maksetaan kolmessa erässä seuraavasti:
  • 180 euroa    per heti
  • 180 euroa   31.12.2020 mennessä
  • 250 euroa   31.3.2021 mennessä
 • Koe Lakeside! -pelioikeuden voi ostaa myös kertaostoksena Lakeside Golfin kaupasta www.lakesidegolf.fi/kauppa.

 

SYYSPELIOIKEUS
Tarjolla on myös syyspelioikeus loppukaudelle hintaan 250 euroa. Syyspelioikeuden voivat hankkia myös sellaiset golfarit, joilla on jo aiemmin ollut pelioikeus kentillemme.

Syyspelioikeuksia on tarjolla rajoitettu 15 pelioikeuden erä. Kannattaa siis toimia nopeasti ja nauttia peleistä Lakesidessa koko syksyn ajan. Lakesidessa pelikausi jatkuu tunnetusti pitkään!

 

PELIOIKEUSTARJOUS NYKYISILLE PELIOIKEUTETUILLE
Haluamme tarjota mahdollisuuden edullisen pelioikeuden hankkimiseen myös kaikille nykyisille pelioikeutetuillemme.

Saat pelioikeuden kaudelle 2021 hintaan 490 euroa, kun tuot mukanasi uuden pelioikeutetun eli henkilön, jolla ei ole aiemmin ollut koko kauden pelioikeutta Lakesidessa. Uusi pelioikeutettu voi tarttua loppusyksyn ja ensi kauden yhdistävään Koe Lakeside! –pelioikeustarjoukseen 610 euroa tai hankkia ensi kauden pelioikeuden hintaan 490 euroa. Edun saa käyttöönsä ilmoittamalla uudesta pelioikeutetusta Lakeside Golfin toimistolle.

Kerrothan siis loistavista pelimahdollisuuksista golfaaville tuttavillesi ja pääset nauttimaan eduista samalla itsekin!