[16][25]
kg - Kymen Golf

Seniorit aloittivat kuukausikisakauden hienossa säässä!

Tämän kauden ensimmäiseen senioreiden kuukausikisaan, keskiviikkona 22.6., osallistui 107 senioria. Ihan ennätykseen ei päästy mutta taas oli yli sata osallistujaa! Hyvä Seniorit! Aktiviteettia!!

Kisassa pelataan neljässä sarjassa viisi kisaa kauden aikana. Kolme parasta tulosta lasketaan mukaan lopputulokseen.

Kauden ensimmäisessä kisassa tehtiin taas hyviä tuloksia!

Sarjassa  Lp Hcp palkittiin kolme pelaajaa. Voiton vei  Ari Kalatsev, tuloksella 66. Toisen sijan otti Monica Kihl-Kokkola, tulos 71 ja kolmas Arto Murto. tulos 72. Sarjassa oli 27 pelaajaa! Onnittelut voittajille!

Sarjassa Pistebogey Miehet palkittiin kolme pelaaja. Sarjan voitti Olli-Pekka Suominen tuloksella 40 Bp, toinen Heikki Lassila, tulos 39 Bp ja kolmantena Jari Viinanen 38 Bp. Onnittelut voittajille! Sarjassa pelasi 21 miestä

Sarjassa Pistebogey Naiset jaettiin voitto Sirpa Heletojan ja Ritva Koverolan kesken. Molemmilla oli tulos 39 Bp. Koska sarjassa pelasi alle 20 osallistujaa, palkittiin kaksi naista

Sarjassa Pistebogey 65+ oli 39 pelaajaa. Voiton vei 40 Bogeypisteellä Erkki Lindholm, Toinen oli Jorma Nikunen 38 Bp ja kolmannen sijan jakoivat 37 Bp:llä Timo Inkeroinen ja Kari Vahvelainen. Onnittelut voittajille!

Parhaan scratch tuloksen 81 lyöntiä teki Ollo-Pekka Jaakola! Naisten parhaan  scratch tuloksen, 84 teki Arja Nissinen! Onnittelut!!

Seuraava senioreiden kuukausikisa on torstaina 13.6.24. Vielä ehtii mukaan turnaukseen!