Seurauutiset - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Johtokunnan talvitervehdys

Valon lisääntyessä alkaa olla aika suunnata katseet tulevaan kauteen. Kentänhoidon mukaan lumien sulaminen joulun ja uudenvuoden tienoilla on aiheuttanut jonkin verran haasteita, mutta viheriöt saatiin kuitenkin avattua tammikuussa ja niille kertynyt jää sulatettua. Jos ei tule pahaa takatalvea, voimme odottaa Hirsalan kentän aukeavan keväällä oikein hyvässä kunnossa.

Hirsala Ry:n johtokunta kokoontui helmikuun alussa. Johtokuntaan kuuluu Pia Rekomaa, Heli Lepola, Minni Blomqvist-Kakko sekä allekirjoittanut. Jussi Kuusela seuran toiminnanjohtajana on myös mukana kokouksissa. Johtokunta sai syksyllä vahvistusta uuden kapteenin Aino-Maija Päivärinnan sekä klubikoordinaattori Taru Valkeapään liittyessä mukaan toimintaan. Iloitsemme lisäresursseista ja toivotamme Aino-Maijan ja Tarun lämpimästi tervetulleiksi porukkaan.

Määrittelimme Hirsala ry:n tavoitteeksi lisätä yhteisöllisyyttä klubilla ja kentällä. Tämä on ollut monien jäseniemme toive, jota pyrimme toteuttamaan edelleen mm. tapahtumilla, kisoilla ja valmennuksilla. Oman yhteisöllisen lisänsä luovat palkitut Heli ja Teijo Vista Verde -ravintoloitsijoina. Edellisten vuosien tapaan tulemme järjestämään joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina pari-/joukkuekilpailut sekä erilliset kauden avajaiset ja päättäjäiset.

Pidämme seuran kevätkokouksen 26.4., jolloin paikalle saapuu myös huippusuosittu Arto Teittinen kertomaan golfin sääntömuutoksista. Tervetuloa kaikki mukaan kuulemaan maailmanluokan asiantuntijan innostavaa esitystä!

Itse olen yrittänyt pitää pelivirettä yllä golfmatkoilla. Lokakuussa kävimme Rooman lähellä Parco di Medici -kentällä (oheinen kuva Roomasta) pelailemassa ja maaliskuun lopulla suuntaamme minulle ensimmäistä kertaa Portugalin kentille. Tarkoituksenamme on pelata Penha Longassa ja Quinta da Marinhassa. Onneksi lyöntiä voi pitää yllä myös Hirsalan alakerrassa, jossa fasiliteetit ovat entisestään parantuneet!

Pian nähdään kentällä ja tapahtumissa.

Aurinkoista kevättalvea toivottaen,

 

Salla Puska

Hirsala ry:n johtokunnan puheenjohtaja