Seurauutiset - Golfpiste.com

22.–29.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][5]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Hirsalan avoimet pari-/joukkuekilpailut päätökseen finaaliscramblessä

Hirsalan avoimien pari-/joukkuekilpailuiden finaali pelattiin kauniissa syyssäässä ja kilpailu oli kärjessä hyvin tasainen – kirkkainta kärkeä myöten. Finaaliscramblen voittoa juhlivat veljekset Anton ja Christian Strömberg  tuloksella -9 (64 lyöntiä), pienemmän tasoituksen turvin.

Jäi hyvät fiilikset pelistä, putti rullasi hienosti ja paikkasimme toisiamme hyvin. Kenttä oli loistavassa kunnossa kuten aina, ja myös itse kierros rullasi mukavasti”, Strömbergit kertoivat.

Samaan -9 tulokseen päätyivät myös Vertti Launiainen ja John Långström, jotka sijoittuivat hienosti toiselle sijalle. Pronssipaikan valtasivat Nico Alava ja ja Roope Sell (tulos -7), ja nelospaikka meni pienemmän tasoituksen turvin -6 pelanneelle kaksikolle Olli Hynönen ja Markku Ronkainen. Saman -6 pelasivat viidenneksi sijoittuneet Johannes Hirvonen ja Anders Nyholm.

Viisi parasta paria valitsivat runsaalta palkintopöydältä mieluisat palkinnot mm. seuraavien palkintojen joukosta: Inchcape Helsingin tarjoamat lahjakortit Jaguar & Land Rover -lifestyle-tuotteisiin, kylpylähotelli Långvikin majoitus+spa -lahjakortit, Serfinon lahjakortit ylellisiin palveluihin, Titleistin The Open -reppu ja AVX-palloja, Hirsala Golfin pikeepaidat, Hirsalan tuotepaketit, ravintola Vista Verden lahjakortit jne.

Erikoiskilpailuita oli tarjolla myös reilusti:

  • Väylällä 2 lähimmäksi lippua osui Kimmo Alaharju (1,37 m) – palkintona Hirsala Golf:n pikeepaita, Titleistin AVX-palloja ja ravintola Vista Verden lahjakortti
  • Väylällä 8 lähimmäksi lippua osui Olli Hynönen (0,99 m) – palkintona Keveen tarjoamat elektrolyyttijauhepakkaukset
  • Väylällä 12 Naisten pisin draivi -kisan vei Anna-Maria Lindfors – palkintona Chervon 100 € lahjakortti
  • Väylällä 14 Beat the Talent -kilpailussa kisaajat haastoivat Emilia Koskisen (kuvassa), ja 11 hänet voittanut palkittiin Hartwallin six-/eightpackillä virvokkeita
  • Väylällä 15 Miesten pisin draivi -kisan voitti Mika Arola – palkintona Chervon 100 € lahjakortti
  • Väylällä 16 Lähimmäksi lippua osui Joonas Hilvo (3,08 m) – palkintona Titleistin lippis sekä Titleistin AVX-palloja

Räty ja Suni juhlivat Golden Sun Golf -rankingin voittoa

Kilpailussa oli jaossa myös Golden Sun Golf -ranking-pisteitä (1,5 kertoimella). Voiton olivat varmistaneet jo edellisessä kisassa Jori Räty ja Harri Suni, jotka tiivistivät kauden seuraavasti:

Kausi meni kokonaisuutena hel**tin hyvin, paitsi tänään peli ei kulkenut. On ollut ilo pelata Hirsalan huippukuntoisella kentällä läpi kauden.

Palkinnoksi kaksikko (121,5 pistettä molemmilla) ”jakaa” matkan Golden Sun Golfin järjestämälle Hirsalan ryhmämatkalle (maaliskuu 2023) sekä Serfinon lahjakortin. Rankingin perusteella palkittiin Hirsalan tuotepaketilla (palloja, tiipussi, merkkausnasta, griinihaarukka ja pyyhe) myös Juha Tillander, joka keräsi kuudesta kisasta hienosti 82 pistettä. Kauden aikana Golden Sun Golf -rankingissä pisteitä keräsi peräti 230 pelaajaa, ja kaikki pisteitä keränneet (voittajista vain toinen) osallistuvat myös vastaavan matkan arvontaan, joka järjestetään loppusyksyn aikana.

Haluamme Hirsalan puolesta kiittää kaikkia 268:aa kauden aikana avoimiin kilpailuihin osallistunutta pelaajaa, upeita yhteistyökumppaneitamme sekä ravintola Vista Verdeä. Kauden ”isot kisat” ovat nyt ohi, ja jäljellä on vielä mm. lauantaina 29.10. pidettävä kauden päätöstapahtuma, jossa on luvassa 9 reiän leppoisan pariscramblen lisäksi paljon monipuolista ohjelmaa.

Kiitos!