Seurauutiset - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Hirsala sopinut kansainvälisestä yhteistyöstä useiden kenttien kanssa – hirsalaisille etukenttiä Eurooppaan ja Etelä-Afrikkaan – joukossa maanosan helmiä

Hirsala Golf on sopinut yhteistyöstä usean kansainvälisen golf-kentän kanssa. Nyt julkaistavat yhteistyökentät sijaitsevat pohjoisessa Euroopassa sekä Etelä-Afrikassa.

Suomen kanssa samalla aikavyöhykkeellä sijaitsevassa Etelä-Afrikassa Hirsalan kanssa yhteistyössä on mukana helmiä maanosan kärkikentistä kuten Humewood , George Golf Club ja Fancourt .

Fancourt on golfarin paratiisi, maailmanluokan harjoittelupaikat sekä kaksi maailmanluokan kenttää”, hehkuttaa Fancourtissa alkuvuodesta harjoitellut ja Montagu ja Outeniqua -kentillä useita kertoja pelannut kokenut huippugolfari Roope Kakko.

Yhteistyökenttiä löytyy myös lähempää, ja näistä ensimmäisenä julkaistaan yhteistyöt tanskalaisten Copenhagen Golf Club:n ja Bröndy Golf Club:n sekä ”Viron golfin kotina” itseään kutsuvan Niitvälja Golf:n kanssa.

Edut yhteistyökentille ovat tyypillisimmin alennuksia pelaamiseen ja osassa myös majoittumiseen, ja lähtökohtaisesti koskevat kaikkia hirsalalaisia (osakkaita, pelioikeutettuja ja jäseniä).

Pyrkimyksemme on pyrkiä laajentamaan etuja hirsalalaisille myös meidän oman golf-kauden ulkopuolella”, kertoo Hirsala Golf:n toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Yhteistyöstä neuvotellaan nyt julkaistujen kenttien lisäksi useiden muiden kenttien kanssa, ja tarkoitus on kasvattaa kansainvälisten yhteistyökenttien määrää määrätietoisesti”, jatkaa Kuusela.

Edut hirsalalaisille löytyy parhaiten täältä, jossa on myös avattu ohjeistukset kansainvälisten etukenttien varauksiin.

 

ps. Onko sinulla mielessä jokin tietty kenttä, jonka haluaisit Hirsalan yhteistyökentäksi – vinkkaa siitä täällä!