27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
algo - Alastaro Golf

Alastaro Golf etsii Head Caddiemasteria ja caddiemastereita kesätyöhön

HEAD CADDIEMASTER

Haluatko olla mukana luomassa hyvää ja asiakaslähtöistä pelikokemusta Alastaro Golfilla?
Olet sosiaalinen ja palvelualtis sekä vastuuntuntoinen. Oletko sinä Alastaro Golfin uusi Head Caddiemaster?

Head Caddiemaster toimii osana toimiston tiimiä ja linkkinä caddiemasterien sekä toiminnanjohtajan välillä. Työtehtäviin kuuluu normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi caddiemasterien kouluttamista ja lähiesihenkilönä toimimista, tapahtumien koordinointia, verkkosivuston ja somekanavien ylläpitoa, toimistotyötä sekä toiminnanjohtajan avustavia tehtäviä. Alastaro Golf vastaa myös oman ravintolan päivittäisestä toiminnasta. Työ edellyttää anniskelu- ja hygieniapassin suorittamista ennen työn aloitusta.

Työ on määräaikainen maaliskuun puolivälistä - marraskuun loppuun. Aloituksen ajankohta sovitaan erikseen tehtävään valittavan henkilön kanssa.
Palkkaus sovitaan valittavan henkilön kanssa aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella. Käytämme työssä Kaupan alan työehtosopimusta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on asiakaspalvelukokemusta, ymmärrystä golf alaan ja haluat toimia monipuolisen tehtäväkentän parissa.
Olet innostunut ja haluat tuottaa asiakkaille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja osaat myös toimia tiimissä.
Olet tarkka ja täsmällinen, hoidat vastuullisesti annetut tehtävät sekä ratkaiset ongelmia tarpeen mukaan.
Alastaro Golfilla pääset työskentelemään mukavien asiakkaiden ja  työkavereiden kanssa sekä nautit työstäsi luonnon helmassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si pian, viimeistään 15.2.2024 sähköpostitse; markus.kankaanranta@alastarogolf.fi. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Markus Kankaanranta (tiedustelut sähköpostilla).

CADDIEMASTER

Alastaro Golf etsii asiakaspalveluun positiivista ja palveluhenkistä työntekijää eli Caddiemasteria. Työssä kohtaat päivittäin runsaasti asiakkaita ja keskustelet heidän kanssaan, niin kasvotusten, kuin puhelimitse ja sähköpostitse. Caddiemaster hoitaa golfkentän ajanvaraustoimintaa, kassamyyntiä, kilpailutoimintaa (mm. ilmoittautumisia, tulospalvelua jne.) ja jäsenrekisterin ylläpitoa. Myös kahvila ja keittiötyöt kuuluvat toimenkuvaan.

Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu golfkauden 2024 ajalle huhtikuusta - marraskuun puoliväliin, tai vastaavasti sopimuksen keston mukaan. Caddiemasterin tiski on avoinna golfkauden jokaisena päivänä, ja työtehtävät sijoittuvat 7.00–21.00 väliselle ajalle. Edellytämme caddiemasterin pystyvän tekemään töitä myös viikonloppuisin. Viikoittainen työaika sijoittuu 30–37.5 tunnin välille.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja haluat toimia asiakaspalvelutehtävissä. Sinulle asiakkaiden tyytyväisyys ja täsmällisesti hoidettu työ on tärkeää. Olet oma-aloitteinen ja haluat, että yhdessä työyhteisön kanssa onnistutaan tehtävissä.
Golfin aiempi tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys tehtävään valittaessa. Ennen työn aloitusta on suoritettava anniskelu- ja hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön luonnon keskellä ja mukavat asiakkaat. Työssä pystyt kehittämään itseäsi niin asiakaspalvelutehtävissä kuin tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä. Palkka on kaupan-alan työehtosopimuksen mukainen, riippuen valittavan henkilön aiemmasta kokemuksesta ja koulutuksesta.

Lisätietoa työstä toiminnanjohtaja Markus Kankaanranta, markus.kankaanranta@alastarogolf.fi.
Yhteydenotot sähköpostilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan CV:si yhdessä hakemuksen kanssa toiminnanjohtajalle markus.kankaanranta£alastarogolf.fi 15.2.2024 mennessä.