21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Espanja - Costa Blanca - Murcia Matkapaketti ilman lentoja

Viikon omatoimimatka Murciaan - La Manga Club 5*

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi samaisen alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten golf resortien rauhassa. Tällä viikon omatoimimatkalla nautit jälkimmäisestä, sillä halutessasi sinun ei tarvitse poistua viikon aikana ihastuttavan La Manga Clubin tiluksilta ollenkaan, kun kaikki tarvittava useammasta golfkentästä monipuoliseen ravintolavalikoimaan löytyy itse resortin alueella! Oma vuokra-auto mahdollistaa kuitenkin esimerkiksi Murcian alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumisen, jos sellainen matkan aikana kiinnostaa.

Puolen tunnin ajomatkan päässä Cartagenan kaupungista, La Manga Clubin sydämessä sijaitseva Hotel Príncipe Felipe on ihastuttava viiden tähden luksushotelli, jota ympäröivät kaunis puutarha ja resortin golfkentät. Hotelli on rakennettu andalusialaistyyliin ja sen tyylikkäät ja avarat oleskelutilat ovat yhtä viihtyisät kuin hotellin ihanat huoneetkin. Hotel Príncipe Felipen yhteydessä on muun muassa ulkouima-allasaluee, kaksi ravintolaa ja kaksi baaria. Tämä on vaativankin golflomalaisen paratiisi!

HUOM! Matkapaketti ei sisällä lentoja - voit halutessasi varata lennot itse ja käyttää niihin esimerkiksi pisteitä, tai sitten voit ottaa lennot lisämaksusta meidän kauttamme!

Green feet

  • 5 kierrosta golfia (2x La Manga North, 2x La Manga South, 1x La Manga West )

Muu hintaan sisältyvä

  • 7 yön majoitus 2hh aamiaisella La Manga Club Principe Felipe hotellissa 5*
  • 5 kierrosta golfia (2x La Manga North, 2x La Manga South, 1x La Manga West )
  • Vuokra-auto (sis. rajattomat kilometrit, perusvakuutukset ja omavastuunpoistovakuutuksen)

Lisämaksusta

  • Lennot Alicanteen
  • 60-80€/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
  • Lisäkierrokset golfia
  • 36€/hlö/vrk puolihoito