25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Skotlanti Pelimatka

St Andrews & Dundee / Skotlanti

 • Finnairin suorat lennot Helsinki – Edinburgh – Helsinki sis. käsimatkatavaran 8 kg ja matkalaukun ruumaan 23 kg
 • Majoitus 7 vrk Apex City Quay Hotel & Spa **** kahden hengen huoneessa
 • Aamiainen ja 1 x päivällinen
 • 6 x green fee kuudelle eri huippu golfkentälle
  – The Old Course (Home of Golf) ja The Castle Course
  – Kingsbarns Golf Links, Carnoustie
  – Panmure Golf, Monifieht Golf Links
 • Lento- ja golfkenttäkuljetukset
 • Matkanvetäjä Juha Passin matkapalvelut

Apex City Quay Hotel & Spa

Lähde mukaan ainutlaatuiselle Links-matkalle Skotlantiin! Matkalla pelataan todellisia huippukenttiä mm. ”golfin koti” The Old Course, moninkertainen The Open kenttä – Carnoustie sekä monien golfareiden todellinen suosikkikenttä Kingsbarns.

Pelimatkamme majoitus tapahtuu Apex City Quay Hotel & Spassa,  joka on moderni ja viihtyisä hotelli loistavalla sijainnilla Dundeen keskustan tuntumassa. Kaupungin suosituimmat nähtävyydet ja vierailukohteet ovat kävelymatkan etäisyydellä. Vilkkaan kaupunkielämän vastapainoksi hotelli tarjoaa rauhallisen sijainnin veden äärellä sekä mahdollisuuden rentoutumiseen sen omassa Spassa. Dundeesta löytyy niin historiallista kuin moderniakin nähtävää ja koettavaa, sekä ostosmahdollisuuksia.

Sekä hotellin yleisten tilojen että huoneiden isoista ikkunoista, avautuvat avarat kaupunkinäkymät. Siistit ja valoisat hotellihuoneet ovat mukavan tilavia, ja niissä on hyvin modernit kylpyhuoneet. Hotellin yleiset tilat ovat sisustettu pirteän värikkäästi ja nykyaikaisesti. Hotellin ravintola, Quayside Bar & Grill, tarjoilee maittavan aamiaisen lisäksi lounasta ja illallista. Ravintola käyttää paikallisia raaka-aineita ja hyödyntää niitä monipuolisesti erilaisiin annoksiin. Hotellissa on Span lisäksi myös sisäuima-allas ja kuntosali.

Golfareiden kannalta Apex City Hotel & Spa on mainio valinta, sillä lähialueella sijaitsee useita hienoja golfkenttiä, mukaan lukien St. Andrewsin golfkenttä vain 25 minuutin ajomatkan päässä majoituksesta. Tässä kohteessa yhdistyvät perinteinen skotlantilainen tunnelma, moderni majoitus sekä loistavat mahdollisuudet golf- ja kaupunkilomalle.

 • Huoneita: 151
 • Huoneissa: ilmainen WiFi, TV, pöytä, minijääkaappi, kahvin-/teenkeittovälineet, hiustenkuivaaja, suihku, kylpyamme
 • Ravintola: 1 ravintola: Quayside Bar & Grill (aamiainen, lounas, illallinen)
 • Lisäpalvelut: Spa, sisäuima-allas, kuntosali, kokoustilat
 • Golfkentät: St. Andrews 20 km, Kingsbarns 33 km, Monifieht 10 km
  Panmure Golf 16 km, Carnoustie Championship 19 km
 • Lähin kaupunki: Dundee
 • Lentokenttä: Edinburgh 86 km

Golfkentät ja tiiajat

18.10. klo 11.06 | MONIFIEHT GOLF LINKS
Monifieth Golf Linksillä on pelattu golfia jo 400 vuoden ajan, ja nykyään siellä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää. Tällä matkalla pelattava the Medal Course on monipuolinen links-kenttä, jonka kumpuilevat väylät ja ympäröivän luonnon muodot tekevät pelistä mielenkiintoista. Tämä par 71 -kenttä haastaa kaiken tasoiset pelaajat links-kentille tyypillisillä lukuisilla griinibunkkereilla, mutta leveät väylät helpottavat avauslyöntejä.

19.10. klo 10.00 | KINGSBARNS GOLF LINKS
tarjoaa links-golfia parhaimmillaan upeissa merimaisemissa. Vaikka Kingsbarnsin kenttä edustaakin uudempaa links-sukupolvea, on alueella pelattu golfia jo vuodesta 1793 lähtien. Kenttä on kansainvälisesti erittäin arvostettu, ja sen on suunnitellut maailmankuulu arkkitehti Kyle Phillips.

20.10. klo 11:20 | PANMURE GOLF CLUB
Panmure Golf Club on perustettu 1845, mutta kentän alueella on golfia pelattu jo vuosisatoja aiemminkin. Panmure on vuosien varrella isännöinyt myös monia arvostettuja kilpailuja. Kenttä on ainutlaatuinen yhdistelmä links- ja heathland -kenttiä – muodokkaat griinit ja korkeat heinikot tekevät pelistä jännittävän ja viihdyttävän. Panmuren klubitalo on yksi Skotlannin hienoimmista ja vanhimmista klubitaloista.

21.10. klo 10:00 | THE OLD COURSE, St. Andrews
”Home of Golf” – Legendaarinen golfin synnyinsija ja kehto on toiminut monien arvokisojen näyttämönä. Sadasviideskymmenes (150th) The Open pelattiin Old Coursella vuonna 2022. Tällä kentällä jokaisella väylällä on oma nimensä, ja kenttä on itseoikeutetusti saavuttanut paikkansa maailman tunnetuimpana golfkenttänä.

22.10. klo 10:40 | THE CASTLE COURSE, St. Andrews
The Castle Course on St Andrewsin alueen uusin kenttä, ja se on avattu vuonna 2008. Kenttä on muiden alueen kenttien tavoin mielenkiintoinen pelattava, ja erityisesti griinit ovat haastavat. Tämän merenrantakentän on suunnitellut Skotlantilainen kenttäarkkitehti David McLay Kidd.

23.10. klo 10:40 | THE CARNOUSTIE
Carnoustien klubi on perustettu vuonna 1842, ja muiden arvokisojen lisäksi se on isännöinyt useita The Open kilpailuja – viimeksi vuonna 2018. Carnoustie on myös yksi kolmesta Dunhill Links -kentästä. Carnoustie kuuluu Skotlannin ja koko maailman golfkenttien ehdottomaan aateliin, ja täällä voit pelata ainutlaatuisen kierroksen perinteistä links-golfia. Jos suoriudut koko kierroksesta ilman bunkkerivierailuja, voit hyvällä omallatunnolla palkita itsesi sopivaksi katsomallasi tavalla!

Lisätiedot

 • Golfbägin kuljetus lennoilla +60€ / 23 kg / menopaluu
 • Huoneluokan korotukset:
  – Quay view Superior -huone +260€ / huone / 7 vrk
  – Junior Suite +480€ / huone / 7 vrk
  – Master Suite +770€ / huone / 7 vrk