21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Portugali - Algarve

OnGolf Pelimatka, Algarve, Portugali, 11 vrk

11 Vuorokauden Pelimatka upeaan Algarveen!

Paljon toivottu Vilamoura on syksyllä mukana OnGolfin ohjelmassa! 11 Vuorokauden matka Portugaliin yhdistää laadukkaan golfaamisen tasokkaaseen majoitukseen ja Algarvesta nauttimiseen.

“Vilamoura is back! Nauti Algarvesta ja lomailun rentoudesta Vila Solin kauniissa maisemissa”

Matka suuntautuu hiukan Vilamouran keskustan ulkopuolella sijaitsevaan, 27-reikäisen golfkentän omaavaan Pestana Vila Soliin. Kotikentän lisäksi mukana paketissa on kolme muuta kenttää, muun muassa legendaarinen Vilamoura Old Course, jota on verrattu Valderramaan ja on aina hieno kokemus. Viihtyisä Vilamouran keskusta marinoineen on 5 minuutin taksimatkan päässä ja matkalla pääseekin nauttimaan Algarven herkuista ja rennosta elämästä. Hotelli hyvine palveluineen sijaitsee kauniissa maisemissa ja kotikenttäkin on aivan vieressä.

Golfkentät

Matkan kotikenttänä toimii hotellin oma 27-reikäinen kokonaisuus, jonka britti Donald Steel on suunnitellut ympäröivää luontoa ja maisemia kunnioittaen. Kentän kolme ysiä ovat kaikki vaikeustasoltaan erilaisia, joten kierrokset tarjoavat vaihtelevuutta, onnistumisia ja myös sopivasti haasteita. Kentät on rakennettu pinjapuiden ympäröimään laaksoon ja vaativat pitkien lyöntien sijaan onnistunutta pelistrategiaa. Kentät ovat hyvin käveltävissä ja harjoitusalueineen aivan hotellin vieressä.

Matkan aikana pelataan myös kolmea muuta tunnustettua ja erittäin laadukasta kenttää lähiseudulta: Vale de Pinta, Dom Pedro Pinhal sekä legendaarinen Dom Pedro Old Course!

Hotelli

Virallisesti 5 tähden Pestana Vila Sol sijaitsee kauniisti hoidetulla 150 hehtaarin alueella mäntypuiden, puutarhojen ja 27-reikäisen golfkentän keskellä. Hotelli tarjoaa modernit huoneet, sisä-, ja ulkouima-altaat sekä hyvätasoisen ravintolan. Hotellilta on reilun 5 minuutin taksimatka Vilamouran keskustaan ja rannalle, joten siellä on mukava käydä vaikka viettämässä vapaapäivää.

Green feet

* 7 kierrosta golfia (4 x Vila Sol ja 1 x The Old Course, 1 x Pestana Pinta, 1 x Pedro Pinhal) 


Muu hintaan sisältyvä

* Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki

* 1 x matkalaukku 23 kg ja 8 kg käsimatkatavara

* Lentokenttäkuljetukset 

* Majoitus Vila Sol 

* Aamiaiset ja 5 illallista 

* Golfkenttäkuljetukset
* Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisätiedot

* Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu
* Majoitus yhden hengen huoneessa +550 €/11 vrk