14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Portugali Opetus- ja/tai kurssimatka

OnGolf-Opetusmatka, Pego Golf School, Vilamoura, Portugali

PeGo Golf Schoolin opetusmatka Portugaliin
Vila Sol 12.11.-19.11.2024

Paljon toivottu Vilamoura tekee syksyllä paluun! PeGo Golf Schoolin opetusmatka on erinomainen tapa vierailla pidetyssä Algarvessa ja oppia samalla lisää omasta golfista. Vila Sol yhdistää helpon golfaamisen tasokkaaseen majoitukseen ja Algarvesta nauttimiseen.

Matka suuntautuu hiukan Vilamouran keskustan ulkopuolella sijaitsevaan, 27-reikäisen golfkentän omaavaan Vila Soliin. Kotikentän lisäksi mukana paketissa on legendaarinen Vilamoura Old Course, jota on verrattu Valderramaan ja se on aina hieno kokemus. Viihtyisä Vilamouran keskusta marinoineen on 5 minuutin taksimatkan päässä ja matkalla pääseekin nauttimaan Algarven herkuista ja rennosta elämästä. Hotelli hyvine palveluineen sijaitsee kauniissa maisemissa ja kotikenttäkin on aivan vieressä.

“Vilamoura is back! Nauti Algarvesta ja lomailun rentoudesta Vila Solin kauniissa maisemissa”

Golfkentät

Matkan kotikenttänä toimii hotellin oma 27-reikäinen kokonaisuus, jonka britti Donald Steel on suunnitellut ympäröivää luontoa ja maisemia kunnioittaen. Kentän kolme ysiä ovat kaikki vaikeustasoltaan erilaisia, joten kierrokset tarjoavat vaihtelevuutta, onnistumisia ja myös sopivasti haasteita. Kentät on rakennettu pinjapuiden ympäröimään laaksoon ja vaativat pitkien lyöntien sijaan onnistunutta pelistrategiaa. Kentät ovat hyvin käveltävissä ja harjoitusalueineen aivan hotellin vieressä.

Hotelli

Virallisesti 5 tähden Pestana Vila Sol sijaitsee kauniisti hoidetulla 150 hehtaarin alueella mäntypuiden, puutarhojen ja 27-reikäisen golfkentän keskellä. Hotelli tarjoaa modernit huoneet, sisä-, ja ulkouima-altaat sekä hyvätasoisen ravintolan. Hotellilta on reilun 5 minuutin taksimatka Vilamouran keskustaan ja rannalle, joten siellä on mukava käydä vaikka viettämässä vapaapäivää.

Opetus

Matkan opetusohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki pelin keskeiset osa-alueet. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, joka neuvoo kenttäpelissä. Kiinnitämme huomiota myös oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Matkalla ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin.

Green feet

- 4 kierrosta Vila Sol kentällä ja 1 kierros The Old Course

Muu hintaan sisältyvä

- Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon ja Faro-Helsinki
- 1 x matkalaukku ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
- Lentokenttäkuljetukset
- Majoituksen Vila Sol hotellissa
- Aamiaiset ja kaksi illallista
- 4 kierrosta Vila Sol kentällä ja 1 kierros The Old Course
- Rangepallot kolmelle päivällä
- Kuljetus Old Coursen kentälle
- Pegon opetus- ja vetäjäpalvelut

Lisätiedot

-Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu
-Majoitus yhden hengen huoneessa +340 €/viikko