21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Espanja - Mallorca Räätälöity matka

Fly, Drive & Play - Viikon omatoiminen golfloma rajattomalla golfilla Mallorcalla

Valitse mieleisesi matkustusajankohta ja lähde viettämään Fly, Drive & Play -golflomaa aurinkoiselle Mallorcalle! Tällä viikon mittaisella omatoimimatkalla lennät suoralla lennolla Palmaan, nappaat lentokentällä odottavan vuokra-auton ja huristelet saaren itäpuolelle hurmaavaan Pula Golf Resortiin, jossa sinua odottaa 7 yön majoitus tilavassa Suite -huoneessa ja 7 päivän rajaton golf. Mallorca on paljon muutakin kuin Palman ympäristö, ja tällä matkalla ehdit golfpäivien ohella tutustua saaren tuntemattomamman itärannikon tarjontaan, kuten antiikkiseen Capdeperan kaupunkiin, Cala Mesquidan kauniiseen rantaan ja alueen tyylikkäisiin viinitiloihin. HUOM! Fly & Drive & Play -matkapaketit sisältävät majoituksen, golfin ja vuokra-auton lisäksi myös suorat lennot kohteeseen. Paketti on laskettu tietyllä lentohinnalla, jonka löydät alempaa paketin erittelystä.

Mallorcan saaren itäpuolella sijaitseva neljän tähden Pula Golf Resort on tyylikäs ja rauhallinen golfhotelli, jonka yhteydessä on 18-reikäisen kentän lisäksi myös monipuoliset golfin harjoittelualueet. Historiallisesta, 1581-luvulta peräisin olevasta kartanosta löytyy hotellin ja golf clubin tilojen lisäksi esimerkiksi ihana spa, kuntosali sekä tyylikäs ravintola. Pihapiiriä koristavat hurmaava ulkouima-allasalue sekä vehreä kasvillisuus. Tässä viehättävä rustiikkinen golfkohde, jossa vietät erilaista Mallorcan golflomaa!

Green feet

  • 7 päivän rajaton golf Pula Golfin kentällä (päivän toisen tiiajan voi varata paikan päällä saatavuudesta riippuen)

Muu hintaan sisältyvä

  • Norwegianin suorat lennot Palmaan (paketin hinta on laskettu 395 eur/hlö lentohinnalla. Lentohinta sisältää 1x matkalaukun max 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavaraa. Jos haluat käyttää lentopisteitä tai varata lennot itse paketin hinta on 395 eur/hlö edullisempi. Jos me hoidamme lentovarauksen ja lentohinta on edullisempi tai kalliimpi, niin paketin hinta muuttuu lentohintojen erotuksen verran.)
  • B-luokan vuokra-auto Opel Corsa tai vastaava (sis. perus- ja omavastuunpoistovakuutukset sekä rajattomat kilometrit)
  • 7 yön majoitus 2h Suite -huoneessa aamiaisella Pula Golf Resortissa 4*
  • 7 päivän rajaton golf Pula Golfin kentällä (päivän toisen tiiajan voi varata paikan päällä saatavuudesta riippuen)
  • 30 min golfopetusta (opetuskielenä englanti)

Lisämaksusta

  • 80e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
  • 30e/hlö/päivä puolihoito (kolmen ruokalajin illallinen ilman juomia)

Muut maksut

  • 20e toimistomaksu
  • Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa