21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Espanja - Costa Daurada - Katalonia Räätälöity matka

Fly, Drive & Play - Viikon omatoiminen golfloma Costa Dauradalla

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.4. - 31.10.2024 ja lähde toimivalle viikon Fly & Drive & Play -golflomalle Espanjan Costa Dauradalle. Tämän viikon mittaisen omatoimiloman aikana majoitut Cambrilsin kaupungin keskustassa viihtyisässä neljän tähden Sol Port Cambrilsissa. Viiden päivän rajattoman golfin lisäksi voit tutustua alueen kultaisiin hiekkarantoihin, historiaan sekä kulttuuriin, tai viettää päivän Port Aventuran mahtavassa huvipuistossa. HUOM! Fly & Drive & Play -matkapaketit sisältävät majoituksen, golfin ja vuokra-auton lisäksi myös suorat lennot kohteeseen. Paketti on laskettu tietyllä lentohinnalla, jonka löydät alempaa paketin erittelystä.

Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta sijaitseva Sol Port Cambrils on toimiva neljän tähden hotelli Cambrilsin kalastajakylän keskustan tuntumassa. Hotellista on vain noin 20 min ajomatka Infinitum Golfin (entinen Lumine) 45-reikäiselle kentälle.

Green feet

  • 5 päivän rajaton golf Infinitumin 45-reikäisellä kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla (päivän toisen tiiajan voi varata paikan päällä saatavuudesta riippuen)

Muu hintaan sisältyvä

  • Norwegianin lennot Barcelonaan (paketin hinta on laskettu 360 eur/hlö lentohinnalla. Lentohinta sisältää 1 matkalaukku max 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavaraa. Jos haluat käyttää lentopisteitä tai varata lennot itse paketin hinta on 360 eur/hlö edullisempi. Jos me hoidamme lentovarauksen ja lentohinta on edullisempi tai kalliimpi niin paketin hinta muuttuu lentohintojen erotuksen verran.)
  • B luokan vuokra-auto Ford Focus tai vastaava (sis. perus- että omavastuunpoistovakuutukset ja rajattomat kilometrit)
  • 7 yön majoitus 2hh aamiaisella Sol Port Cambrilsissa 4*
  • 5 päivän rajaton golf Infinitumin 45-reikäisellä kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla (päivän toisen tiiajan voi varata paikan päällä saatavuudesta riippuen)

Lisämaksusta

  • 80e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
  • 16e/hlö/päivä puolihoito

Muut maksut

  • 20e toimistomaksu
  • Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa