Lindellillä onnistunut viikko – projekti DP World Tour otti askeleen eteenpäin - Golfpiste.com

Challenge Tour - Kilpagolf

Lindellillä onnistunut viikko – projekti DP World Tour otti askeleen eteenpäin

Oliver Lindell on saanut tasaisuutta otteisiinsa, ja tulosta syntyy. Kuva: Getty Images

Viimeisen reiän järvipallo kirpaisi, mutta Oliver Lindell oli panokseensa tyytyväinen.

Oliver Lindell (-8) oli pelaamassa Puolan CT-turnauksessa parasta kierrostaan. Kortissa oli neljä birdieä, eikä ainuttakaan bogia, kun hän saapui Rosa Golf Clubin kentän 18. tiille. Avaus kuitenkin livahti veteen, ja muutaman sijan menettänyt Lindell joutui tyytymään tuplabogiin.

”Kalliiksi kävi viimeisen reiän järvipallo, mutta niitä tulee varmasti jatkossakin”, tuloksen 68 pelannut Lindell sanoi.

Jaettu viides tila kuitenkin tyydytti Lindelliä, jolle top 10 -sijoitus oli kolmas kuluvalla kaudella haastajakiertueen kilpailuissa.

”Hyvä viikko jälleen kerran, ja askel taas lähemmäs (pääkiertuetta). Kavereita tuli vielä tsemppaamaan tänään, niin oli kyllä kiva vetää.”

Lindell on nousemassa Challenge Tourin rankingissa sijalle 23, kun 20 parasta saa kauden päätteeksi kortin DP World Tourille. Hän ei osallistu ensi viikolla käytävään Saksan turnaukseen, mutta porvoolaisella riittää syksyllä työsarkaa.

Konopiskan turnauksen voitti 19-vuotias espanjalaislupaus Angel Ayora (-13). Hän jätti toiseksi sijoittuneen Pohjois-Irlannin Dermot McElroyn kolmen lyönnin päähän. Ykköstila oli Ayoralle ensimmäinen haastajakiertueella.

Roope Kakko (-2) pelasi kisan parhaan kierroksensa, 67, ja nousi jaetulle 29. sijalle. Juuso Kahloksen (+4) juna jyskytti hyvän avauspäivän jälkeen väärään suuntaan. Sunnuntain tulokseksi jäi 75, ja hän putosi sijalle T60.

Road to Mallorca -listan parhaana suomalaisena jatkaa Rosa Golf Challengessa karsiutunut Tapio Pulkkanen, joka on nyt sijalla 19. Ykkösenä porskuttaa Tanskan Rasmus Neergaard-Petersen.

Lue seuraavaksi: Oliver Lindell harmitteli ”kädettömiä ja älyttömiä” virheitä, mutta näkymät kärkisijoihin säilyivät