Lindell ei ollut tyytyväinen päiväänsä, vaikka aloitti jälleen kisansa vahvasti: ”Parempaa oli tarjolla” - Golfpiste.com

1.10.–8.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][12]

[11][12]
Challenge Tour - Kilpagolf

Tsekin CT-kisan avauskierroksella pelaajat eivät pysyneet kuivina. Olosuhteet helpottivat tulostehtailua, ja par oli paperia. Kuva: Getty Images

Oliver Lindell hakee Tsekistä jo viidettä peräkkäistä top 10 -sijaa.

Challenge Tourin kauden viimeinen manner-Euroopassa pelattava kilpailu käynnistyi poikkeuksellisesti jo tänään keskiviikkona Tsekissä. Kilpailu pelataan Royal Beroun Golf Clubilla Prahan lounaispuolella.

Kiertueen rankingissa toiseksi parhaana suomalaisena sijalla 17 oleva Oliver Lindell oli jälleen kerran rautaisessa iskussa. Hän käynnisti kisansa bogittomalla 64 (-6) lyönnin kierroksella, jolla mies jakaa oman kierroksensa jälkeen kahdeksatta sijaa.

”Ihan hyvä startti, mutta parempaa oli tarjolla. Bonareita ei taas tullut yhtään, kaikki birkut alle 4 feetistä (alle 1,2 metriä)”, Lindell harmitteli.

”Griineillä tavallaan vähän tökkii, mutta sitten taas kaikki, mitkä pitää laittaa, niin ne kyllä menee. Mutta yleisesti lyöminen on riittävän hyvällä tasolla ja nyt sain vaihteeksi hyvän startin, niin olen heti alusta asti kärjen mukana”, hän jatkoi.

Lindell hakee Tsekistä jo viidettä peräkkäistä sijoitustaan kymmenen parhaan joukkoon. Hän ei kuitenkaan ollut ainoa suomalainen, joka syttyi keskiviikkona pelipäälle. Kim Koivu jäi vain lyönnillä Lindellistä jakaen 14. sijaa tuloksella 65 (-5).

Myös Roope Kakko ja Lauri Ruuska onnistuivat hyvin ja tekivät tuloksen 68 (-2). Kaksikolle heltiää kuitenkin vasta jaettu 57. sija kilpailussa, jossa par on kreppipaperia. 132 osallistujasta yli sata alitti parin. Johtotulos on 61 (-9). Siihen pystyi neljän peräkkäisen birdien putkeen kierroksensa päättänyt Englannin Ross McGowan. Ranskan Maxence Giboudot on toisena lyönnin huonommalla tuloksella.

Kisakenttä on tavallisesta poikkeava siinä suhteessa, että kentällä on peräti kuusi par-kolmosta. Par-viitosia on tutut neljä ja par-nelosia kahdeksan, joista ulosmenossa vain kolme.