Nurmijärven Golfklubi

Nurmijärven Golfklubi

Ratasillantie 70

05100 Röykkä

092766230

nurmijarvi@nurmijarvi-golf.fi

http://www.nurmijarvi-golf.fi


15.2.2019

Haetaan toista palvelupäällikköä

Haemme täydennystä palvelutiimiimme!

Golfin harrastajia on Suomessa noin 140.000, joista noin 1.800 kuuluu Nurmijärvi Golfin jäsenistöön. Me Nurmijärvi Golfissa tarjoamme upeat puitteet lajin harrastamiseen. Kenttämme koostuu kolmesta yhdeksän reiän radasta, joiden lisäksi meillä on yksi Suomen parhaista kaikille avoimista harjoittelukentistä (Par3 –rata). Haluatko seurata lajin kehittymistä läheltä ja koetko golfin parissa työskentelyn kiinnostavaksi. Koetko olevasi oikea henkilö tiimiimme, vakituiseen työsuhteeseen, korvaamaan eläkepäiviään viettämään siirtyvän Kirsin.

Toivomme sinulta kokemusta suorasta asiakaspalvelusta ja monipuolisten toimisto- ja taloushallinnon rutiinien pyörittämisestä. Somen eri viestintäkanavat ovat sinulle varmaan tuttuja, etkä vierasta sinulle uusia tietokoneohjelmiakaan. Toimenkuvasi täsmentyy osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, osana tiimiämme. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja halua kehittää toimintaamme. Kesäaikaan tehtäväsi painottuvat asiakaspalveluun ja talviaikaan myynnin tukemiseen ja hallinnon hoitamiseen.  Katsomme eduksi, jos tunnet golfia lajina tai olet jopa työskennellyt golfin parissa.

Kiinnostuitko?  Odotamme hakemustasi 22. helmikuuta 2019 klo 16.00 mennessä viitteellä ”Palvelupäällikkö”. Liitäthän mukaan palkkatoivomuksesi ja CV:si. Toivomme sinun aloittavan huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

Esa Meriläinen tj@nurmijarvi-golf.fi puh 0400 – 885 775 tai

Johanna Purhonen johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi   puh 045 – 7731 3145

 

Nurmijärven Golfkeskus Oy,   Ratasillantie 70, 05100 Röykkä

Teksti: NGK


Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Ruoholta lyöminen Range
Par3 -kenttä Puttiviheriö
Chippiviheriö

Klubitalo

Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Välinevuokraus Kokoustila
Pukuhuoneet Lukittavat kaapit
Pro Shop Sauna
Suihkut WC kentällä
Juomapiste kentällä

PAIKALLISSÄÄ