Tahko Golf

Tahko Golf

Klubitie 12

73310 Tahkovuori

0600550740

toimisto@tahkogolf.fi

http://www.tahkogolf.fi

Golfkentät lähellä huippua

Tahkon 18-väyläinen OldCourse -golfkenttä harjoitusalueineen on kiistatta yksi Suomen kauneimpia ja pelaajaystävällisempiä golfkenttiä. OldCourse on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille.

Vuonna 2000 valmistuneen golfkentän ensimmäiset yhdeksän väylää pelataan vaihtelevassa maastossa, jossa on sopivasti puustoa, puiston tuntua ja vesistöjä. Hetken virkistäytyminen golfklubilla ja toiset yhdeksän väylää, takaysillä on sopivasti korkeuseroa ja edelleen riittävästi rantaviivaa sekä upeita järvi- ja rinnenäkymiä. Kierros loppuu golfklubille, josta löytyy ravintola, sauna ja klubipalvelu. Kaikki lomailevan golfpelaajan tarvitsemat palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kentältä.

Uusi 18-väyläinen Tahko NewCourse -golfkenttä on valmistunut Syvärinjärven läheisyydessä olevalle hotellialueelle. Kesäkuussa avatulla kenttäalueella on kaikki golfarin kaipaamat palvelut laajasta harjoitusalueesta monipuolisiin klubipalveluihin.

NewCourse ja OldCourse -kentät poikkeavat pelattavuudeltaan selvästi toisistaan. New Course -kentän väylät kaartelevat alueelle rakennettujen vesistöjen ja vaihtelevan metsistön reunoilla. New Course –kentän korkeuserot, vesistöt ja kapeammat väylät lisäävät peliin mielenkiintoa, joskin vaativat pelaajilta huomattavasti enemmän tarkkuutta kuin mitä on totuttu vanhalla kentällä.
AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Tahko Golf

(Tiedot päivitetty 22.10.2018 10:08)
 • Old Course: Suljettu
  Lake and Forest: Suljettu
 • Harjoitusalueet

  Range: Suljettu
  Lähipelialue: Suljettu
  Harjoitusviheriö: Suljettu
 • Klubi

 • Yhteystiedot

  Osoite: Klubitie 12
  Puhelin: 0600550740
  Sähköposti: toimisto@tahkogolf.fi
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Range Puttiviheriö
Chippiviheriö

Klubitalo

Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Kokoustila Kuntosali
Pukuhuoneet Pro Shop
Sauna Suihkut
Kylpylä Uima-allas

PAIKALLISSÄÄ