Lepaa Golf

Lepaa Golf

Lepaantie 129

14610 Lepaa

036465277

lepaa.caddiemaster@hamk.fi

http://www.lepaagolf.fi

Leppoisasti kaunissa Hämeessä

Vanajavesistön äärellä sijaitseva Lepaa Golf on kaikille greencardin suorittaneille avoin 9-reikäinen kenttä. Väylät risteilevät kartanomiljöön kauniissa rantamaisemassa.

Lepaa Golf ry on Hattulan kunnassa toimiva Suomen Golfliiton jäsenseura, joka vastaa Lepaan golfkentän seuratoiminnasta. Vuonna 2006 perustettu seura panostaa erityisesti golfopetukseen ja juniorivalmennukseen. Kentällä järjestetään myös avoimia kilpailuja sekä yhteisöjen ja yritysten golfkilpailuja.

Vuonna 2002 valmistuneen kentän omistaa Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä. Kuntayhtymään kuuluva Hämeen ammatti-instituutti järjestää kentällä golfkentänhoitajan ammattitutkintoon ja golfkenttämestarin erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta. Hämeen ammatti-instituutin henkilökunta huolehtii kentän kunnossapidosta ja hoidosta sekä caddimastertoiminnasta.

Lepaan viini- ja puutarhatílan myymälä myy tilaviinejä ja puutarhatuotteita. Myymälän yhteydessä on 60-paikkainen kahvilaravintola. Lepaan viini- ja puutarhatílan sekä Lepaan kartanon alueella olevia juhla- ja kokoustiloja, tilaussaunoja (mm. iso savusauna) sekä järjestettäviä tapahtumapalveluja myy Lepaan matkailu.
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Range Puttiviheriö

Klubitalo

Kahvila

PAIKALLISSÄÄ