Alastaro Golf

Alastaro Golf

Golfkentäntie 195

32560 VIRTTAA

0400293632

info@alastarogolf.fi

http://www.alastarogolf.com

Golfpiste Jäsenkortilla

Greenfee kahdelle yhden hinnalla

Etu on voimassa arkisin

Hyvät pelaajat!

Simulaattorin aikavaraus on käytössä golfboxissa sekä kotisivuilla nähtävillä.

Simulaattorin varauksen ohjeet ja maksut löydät kotisivuilta www.alastarogolf.fi/pelaaminen/golfsimulaattori. Simulaattorin kausimaksu, mikä on voimassa tästä eteenpäin aina keväällä ulkokentän avaamiseen asti on 200 euroa osakkailta ja muuten 300 €. Kausimaksut ja tuntipaketit ostetaan minna.nenonen@alastarogolf.fi tai arkisin 9-16 numerosta 0400-293 632.

HUOM! Kausimaksun suorittaneella pelaajalla on vapaa peli- ja käyttöoikeus simulaattoriin koko talvikauden ajan. Mikäli hänen seurassaan pelaa henkilö, jolla ei ole kausimaksua, tämä maksaa puolet tilan tuntihinnasta tai jaettuna niin monella kuin pelaajia on. Eli kausimaksun maksaneen pelaajan kanssa eivät voi muut pelata maksutta!

Joulukahvipäivä simulaattorilla 18.12.2017 maanantaina

Perinteisesti olemme pitäneet joulukahvipäivän simulaattorilla, kokoontuneet yhteen ja nauttineet kahvia sekä makeaa jouluisissa tunnelmissa. Tänä vuonna kahvipäivä on maanantaina 18.12. klo 10-18 välisenä aikana.
Tervetuloa kaikki Loimaan Torikulmaan; Kauppalankatu 5-7, 32200 Loimaa (Kuntokulman takana sisäpihalla).

Päivän aikana voit ostaa talveksi pelipaketteja ja/tai tulla tervehtimään tuttuja sekä tutustumaan simulaattorin käyttöön ja pelaamaan biljardia.

Kuntokulman talvitarjous jäsenille ja osakkaille!

Loimaan Kuntokulma (simulaattorin seinänaapuri) on jo muutamana vuonna tehnyt kanssamme yhteistyötä kuntosalin käytöstä. Yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna ja alkaa tästä päivästä eteenpäin jatkuen aina helmikuun 2018 loppuun.

Osakkaille kuntosalin käyttö 6.12.-28.2.2018 = 50€

Jäsenille = 100 €.

HUOM! Etu koskee vain kuntosalin käyttöä, ei jumpparyhmiä tai muuta ohjelmaa salilla.

Ilmoita käyttösi minna.nenonen@alastarogolf.fi tai 045-178 3621. Minna ilmoittaa käyttöön oikeutetut henkilöt Kuntokulmaan ja tämän jälkeen voi palvelua käyttää. Kuntokulmassa ilmoitetaan palvelutiskillä oma nimi ja Alastaro Golf etu, niin he tietävät kirjata käytön ylös.

Talviaika kannattaa käyttää hyödyksi oman lihaksiston hoitoon ja innostua tätä kautta Kuntokulman vakituiseksi käyttäjäksi!