Ohjeita Golfpiste Teetime -palvelun käyttöön

Golfpiste Teetime on uusi monipuoliset hakuominaisuudet sisältävä tiiaikojen haku- ja varauspalvelu NexGolf-ohjelmistoa käyttäville kentille. Golfpiste Teetimessa varaukset tehdään kenttien asettamien vierasvarausehtojen mukaisesti.

Auta meitä kehittämään palvelua!
Löysitkö virheen? Onko sinulla kehitysidea? Kaipaatko lisäapua tai onko sinulla muuta palautetta? Kaikki edellä mainittu täältä.

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

iPad tai iPhone

1. Avaa “Safari” -selain/app (Applen laitteilla pikanäppäimen luominen näytölle ei onnistu Chrome-selaimella).

2. Kirjoita Golfpiste Teetimen osoite Golfpiste.com/teetime selaimen osoitekenttään ja paina näppäimistöstä “Avaa”.

3. Paina selaimen alareunasta symbolia, jossa nuoli osoittaa laatikosta ylöspäin . Sinulle avautuu selaimen alaosasta valikko.

4. Skrollaa valikkoa alaspäin ja paina “Lisää koti-valikkoon” -linkkiä.

5. Kirjoita palvelun nimi “Golfpiste Teetime” ja paina “Lisää”.

Pikakuvake Golfpiste Teetimeen ilmestyy iPadin tai iPhonesi näytön ensimmäiseen vapaaseen kohtaan.


Android

1. Avaa ”Chrome” -selain/app.

2. Avaa Golfpiste Teetime osoitteessa Golfpiste.com/teetime.

3. Paina menu-painiketta (3 pistettä näytön oikeassa yläkulmassa) ja paina ”Lisää kotinäytölle”.

4. Kirjoita palvelun nimi “Golfpiste Teetime” ja paina “Lisää”. Pikakuvake Golfpiste Teetimeen ilmestyy laitteesi näytön ensimmäiseen vapaaseen kohtaan.


1. Aseta sijanti päälle tästä (toimii parhaiten GPS:ää hyödyntävillä laitteilla, esim. puhelin).

2. Syötä tähän kentän nimi tai kaupunki.

3. Valitse haluamasi päivä.

4. Voit järjestää hakutuloksen Nimen, Hinnan tai Etäisyyden (jos sijainti valittuna) perusteella.

5. Valitse lista- tai ruutunäkymä.

6. Määritä haluamiasi hakukriteereitä rajataksesi hakutulosten määrää.

7. Voit rajata hakutulosta myös näillä valinnoilla. Voit valita vain yhden kerrallaan. Katso lisätietoa ohje-sivulta.

8. Tässä näet hakukriteeriesi määrän ja voit tyhjentää kriteerit.

9. Etene hakutuloksissa eri sivuille nuolien avulla.

10. Nämä symbolit kertovat että kentällä on tarjolla Äkkilähtöjä ja/tai Ennakkomaksajan Etuhintoja.

11. Lisää kenttä suosikkilistallesi painamalla sydämen kuvaa.

12. Tämä kertoo kuinka monta lähtöä (esim. klo 10:00 tiiaika on yksi lähtö) löytyy, johon kriteereilläsi voit varata.

13. Hintahaarukka kertoo minkä hintaisia tiiaikoja haullasi löytyy.

14. Voit palata hakutuloksiin tästä.

15. Vaihda päivää valikosta. Päivää ei voi valita, jos kentälle ei voi vielä varata tiiaikoja.

16. Voit muuttaa kriteereitäsi, hakutulos päivittyy automaattisesti.

17. Voit rajata hakutulosta myös näillä valinnoilla. Voit valita vain yhden kerrallaan. Katso lisätietoa ohjesivulta.

18. Vaihda hakutuloksen seuraavalle tai edelliselle  sivulle.

19. Jos lähtöaikaan on tarjolla Äkkilähtöjä tai Ennakkomaksajan Etuhinta, näet ne tässä.

20. Lähdössä olevien pelaajien sukupuolen ja tasoituksen näet tästä.

21. Siirry lisäämään muut haluamasi pelaajat lähtöön ja varamaan aika tästä. HUOM! Sinun tulee olla kirjautunut Golfpisteeseen ja linkittänyt tilisi NexGolf-tiliisi. Lue lisää ohjeista!

Palvelussa on mukana kaikki NexGolfia käyttävät kentät, eli noin 100 eri seuraa ja noin 115 eri kenttää.

Golfpiste Teetime mahdollistaa tiiaikojen hakemisen ja varaamisen kaikille NexGolf-ohjelmistoa käyttäville golfkentille. Mikäli kentällä on käytössä joku muu ohjelmisto, ei kenttä näy palvelussa.

Oman kentän tiiaikojen hakeminen onnistuu, mikäli kotikenttäsi käyttää NexGolf-ohjelmistoa. Voit myös varata ajan omalle kentällesi Golfpiste Teetimen kautta, mikäli kotikenttäsi sen sallii. Osa kentistä ei salli omien jäsenten varata aikoja Golfpiste Teetime -palvelun kautta, lisätietoa saat omalta kentältäsi.

HUOM! Mikäli kotikenttäsi sallii omien jäsenten varaamisen Golfpiste Teetime -palvelusta, tapahtuu se kentän asettamien vieraspeliehtojen mukaisesti.

Aikojen hakeminen ja varaaminen on helppoa:

  • Tee ensin haku haluamillasi kriteereillä.
  • Löydettyäsi haluamasi tiiajan, klikkaa VARAA TIIAIKA.
  • Sinut siirretään NexGolfin hallinnoimaan Teetime.fi-palveluun viimeistelemään varaus.
  • Tässä vaiheessa lisäät lähtöön muut haluamasi pelaajat ja suoritat mahdollisen maksun.
  • Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen tiiajasta.

HUOM! Varausprosessi menee sujuvimmin, kun kirjaudut Golfpisteeseen ja olet linkittänyt Golfpiste-tilisi NexGolf-tiliisi. Ohjeet linkitykseen löydät täältä.

Golfpiste Teetime -palvelusta voi varata tiiaikoja kenttien itsensä asettamien Teetime.fi-varausehtojen mukaisesti ja näissä ehdoissa on kenttäkohtaisia eroja.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse arvailla milloin millekin kentälle voi tiiaikoja varata, sillä Golfpiste Teetime näyttää kentän vapaita tiiaikoja vain niille päiville, joille varauksia voi tehdä.

Voit tehdä muutoksia tekemääsi varaukseen ja mm. perua varauksen (mikäli se on varauksen ehtojen mukaan mahdollista) Omissa varauksissa, jonne pääset Golfpiste Teetimen Omat varaukset -linkin kautta (Huom! näet linkin kun olet kirjautuneena Golfpisteeseen) ja sähköpostiisi saamaasi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Osalla kentistä maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä ja osalla maksun voi halutessaan suorittaa vasta klubilla. Kenttä määrittelee itse maksamisen vaihtoehdot.

Mikäli hyödynnät kenttien tarjoamia Äkkilähtöjä tai Ennakkomaksajan Etuhintaa, tulee maksu suorittaa varauksen yhteydessä.

Äkkilähdöt ovat Nexgolf-kenttien itsensä määrittämiä tiiaikoja, jotka saa normaalista poikkeavalla hinnalla. Usein miten kyseessä on tiiajat, joihin on enää vähän aikaa jäljellä.

Ennakkomaksajan Etuhinta on Nexgolf-kentän itsensä määrittämä normaalihintaa edullisempi Green fee, kun varaus tehdään ja maksetaan Golfpiste Teetimen kautta.

HUOM! Äkkilähtövaraukset ja Ennakkomaksajan Etuhinta-varaukset pitää maksaa varausta tehtäessä, eikä niitä voi varauksen jälkeen enää perua. Näihin varaustyyppeihin ei voi yhdistää muita etuja, kuten pelilippuja tai etukortteja.

NexPay on NexGolfin maksupalvelu, jota käytetään Golfpiste Teetimen maksujen yhteydessä osan kentistä osalta. NexPay-palvelun tuottaa NexGolf yhteistyössä Payment Highwayn sekä Checkout Finlandin kanssa. Molemmat em. toimijat kuuluvat OP-ryhmään. Payment Highway on PCI DSS-sertifioitu toimija, ja toimii operaattorina maksupalvelussa.

Luottokorttien tiedot eivät ole Vitec NexGolf Oy:n hallussa, vaan ne säilyttää Payment Highway. NexGolfilla on ainoastaan ns. tietoturva-token, jolla maksuja kutsutaan.

NexPay mahdollistaa sen, ettei pelaajan tarvitse syöttää korttitietonsa kuin kerran, ja jatkossa erilaiset maksut hoituvat NexGolfissa ja Golfpiste Teetimessa yksinkertaisesti ja nopeasti nappia painamalla. Jatkossa mm. kilpailumaksujen maksaminen on mahdollista NexPaylla.

Osa kentistä vaatii maksun suorittamista etukäteen, jolloin pelaajalla tulee olla NexPay käytössä.

Golfpiste Plus on maksullinen etukortti, jonka tilaajat saavat käyttöönsä peli- ja muita etuja yli 60:lle kentälle. Peliedut ovat pääasiassa kertakäyttöisiä ”Kaksi yhden hinnalla” -tutustumisetuja eri kentille ympäri Suomen ja Viron.

Golfpiste Plus -jäsenenä saat myös mm. muita etuja esimerkiksi simulaattoreihin ja opettaville ammattilaisille. Lue lisää ja tilaa Golfpiste Plus täältä.

Golfpiste Plus -pelietuja voi hyödyntää Golfpiste Teetime varausten yhteydessä. Näet Golfpiste Plus -tunnuksen niiden kenttien ja tiiaikojen yhteydessä, joissa tutustumisetuja voi hyödyntää.

Luomalla Golfpiste-tilin ja kirjautumalla sisään Golfpisteeseen pystyt mm. luomaan oman suosikkikenttien listasi, joka toimii myös kätevänä hakukriteerinä. Golfpiste-tili kannattaa myös linkittää NexGolf-tiliisi (muuta kuin NexGolfia käyttävien kenttien jäsenien osalta Teetime.fi-tiliin), jotta pääset tekemään varauksen ilman uutta kirjautumista NexGolfiin.

Golfpisteen rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös helposti hankkia lisämaksullisen Golfpiste Plus -jäsenyyden ja hyödyntää sen pelietuja myös Golfpiste Teetime -varausten yhteydessä.

Linkittämällä Golfpiste-tilisi NexGolf-tiliin voit ensinnäkin kirjautua Golfpisteeseen hyödyntämällä NexGolf-tunnuksiasi, mutta ennen kaikkea saat vietyä Golfpiste Teetime varauksesi loppuun sujuvasti yhdellä kirjautumisella Golfpisteeseen. Tilien linkitys on täysin tietoturvallista.

Katso ohje tilien linkittämiseen täältä.

Golfpiste-tilisi tunnus on joku käytössäsi oleva sähköpostiosoite. Kokeilemalla sähköpostiosoitetta ”Olen unohtanut salasanani” -toiminnon kautta, saat selville mikä sähköpostiosoitteesi on kytketty tiliisi. Jo saat sähköpostiisi viestin (HUOM! tarkista myös roskapostit), jossa neuvotaan vaihtamaan salasanasi, tiedät, että tämä email on kytketty Golfpiste-tiliisi ja toimii tunnuksenasi.

Jos olet unohtanut Golfpiste-tilisi salasanan, voit vaihtaa uuden salasanan ”Olen unohtanut salasanani” -toiminnon kautta, jonka löydät Golfpiste.com:n oikean yläkulman ”KIRJAUDU” -linkin takaa.

Saat unohtuneen tunnuksesi ja/tai salasanasi palautettua täällä.

Mikäli et ole NexGolfia käyttävän seuran jäsen, sinulla ei ole NexGolf-tiliä. Varataksesi tiiaikoja Golfpiste Teetime -palvelusta, sinun täytyy luoda Teetime.fi-tili täältä, ja linkittää se Golfpiste-tiliisi, jonka jälkeen Golfpiste Teetime varauksesi sujuvat yhdellä kirjautumisella Golfpisteeseen.

Lisätietoa tilien yhdistämisestä löydät täältä.

NexGolf-tili on automaattisesti kaikilla NexGolf-ohjelmistoa käyttävien seurojen jäsenillä. Kaikilla NexGolf-tilin omaavilla on automaattisesti myös Teetime.fi-tili, joten NexGolf-seurojen jäsenten ei tarvitse luoda erikseen Teetime.fi-tiliä.

Teetime.fi-tili on Vitec NexGolf Oy:n hallinnoiman Teetime.fi:n käyttäjätili, jonka voi luoda kuka tahansa ja jonka voi sen jälkeen linkittää Golfpiste-tiliin.

Tilien linkittäminen toisiinsa on täysin tietoturvallista!

Voit. Teetime.fi applikaatiossa ei kuitenkaan ole kaikkia samoja hakutoimintoja käytettävissä kuin Golfpiste Teetimessa.

Voit. Varaaminen NexGolfista tapahtuu eri käyttäjäryhmille seuran asettamien varausoikeuksien mukaan.

Pelaaja näkee tekemänsä varaukset ja NexPaylla suoritetut maksut ”Omat varaukset” -linkin takaa (Omat varaukset linkki näkyy, kun olet kirjautuneena Golfpisteeseen) sekä NexGolfia käyttävän seuran jäsenet myös omassa NexGolfissaan.