TS…Manzella - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#200680 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (16.7.2014 16:55:38)

B kirjoitti: (16.7.2014 16:30:55)
Bradley Hughes näyttää olevan perinteen kannattaja Hyvä Bradley! Ei oiken saa haetuksi selkeää ilmaisua painonsiirron mekaniikalle. Muuten täyttä asiaa.

En tiedä ymmärrätkö englantia, mutta BH puhuu tuossa juurikin erittäin kriittisesti perinteisen painonsiirto-opin vastaisesti ja kehottaa lähtemään transitiosta taaemman jalan kautta.

Lisäksi nykyään löytyy maailmalta vaikka kuinka paljon asian ymmärtäneitä coutseja, jotka näkevät kaiken sivuttaisliikkeen tuhon tienä, kuten minäkin. On vain rotaatio, joka kyllä vie pelaajan etummaisen jalan päälle lopuksi, mutta se on kaukana ajatuksesta siirtyä sinne.

Jos ei pysty näkemään, kuinka huippujen etummainen lonkka on läpi vuosikymmneten siirtynyt kohteesta poispäin osumaan tultaessa, ei varmasti pysty myöskään ymmärtämään miksi ja mitä oikeesti pitää tehdä. Siihen kun kasataan päälle vielä lehtien tipsit niille, jotka eivät viitsi oikeita ja aluksi hankalilta tuntuvia asioita opetella, ollaan juuri siinä suossa missä ollaan. Kompensaatioiden suossa ja kuvitelmassa että koko mailan pitäisi olla liikkeessä alaspäin osumaan tultaessa. Jopa B.Manzella on tämän vihdoin ymmärtänyt.

Lievästi OT -kamaa, mutta mainitsit tuossa Manzellan. Taannoin vuosia sitten aika paljon kyseisen hepun foorumilla aikaa tuli vieteltyä. Onko Manzella nykyisellään minkä tasoinen heppu tuolla Ameriikan maalla? Eli onko miehellä jonkinlainen status isommissa golf-piireissä, vai onko vain yksi tuhansista ’golf-guruista’ internetin ihmeellisessä maailmassa?