Re: Yliherkkyyttäkö? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäYliherkkyyttäkö?Re: Yliherkkyyttäkö?

#485592 Ilmoita asiaton viesti

Tottahan pelikaverin pitää saada suorittaa lyöntinsä rauhassa. Se on kohteliaisuutta ja varmaan monet häiriintyvätkin jos ihan vieressä varsin rupatellaan tai swingaillaan yms. Omissa peliryhmissä on lisäksi tapana seurata mihin kaverin lyömä pallo suuntaa lentonsa. Sekin onnistuu parhaiten jos hieman seuraa lyöntisuoritusta.

Hyviin tapoihin kuuluu antaa rauha, lyöntien lisäksi puttaustilanteissa, ei liikuta puttilinjan jatkeella tai seistä häiritsevän lähellä pelaajan takana, ’hengittämässä niskaan’ jne. Tiibox’issa ei pidä swingailla irti divotteja (paitsi tietenkin se mikä varsinaisella lyönnillä mahdollisesti lähtee) puhumattakaan että mättäisi niitä pelikavereiden suuntaan yms.

Kaikki tällaiset pitäisi olla itsestään selviä asioita jopa juuri aloittaneille harrastajille. Kysymys ei tosiaankaan ole mistään nipottamisesta vaan ihan perusetiketistä.

Joku taisi jo edellä hieman käsitellä asiaa, mutta tässäkin tulee esille kaksi puolta. Nimittäin, kun joku häiritsevästi hölpöttää kaverin lyöntien aikana, niin yleensä sama hölöttäjä vaatii muilta hiljaisuutta/huomaavaisuutta oman suorituksensa kohdalla. Huumori loppuu varmasti siinä vaiheessa kun esim. sivuun lyödyn pallon kohdalla kaverit sanoo että ’lyö vaan uusi, ei me viitsitty katsoa sun suoritustasi’.

Moni osaakin olla kovasti huumorimies ja kertoa hersyviä juttuja muista. Sitten kun nauru osuu omaan persoonaan, hupi on äärimmäisen kaukana.